12.05.2023
Marcela Paladi - prima data pe picioare, dupa trei luni: „Durerea a plecat pe planul doi, iar fericirea sta in frunte!” - FOTO/VIDEO

Marcela, tanara care a ramas fara picioare in urma unui grav accident, produs pe Viaduct, a publicat fotografii la story pe Instagram, in care are cupe provizorii, prin care se va invata sa mearga din nou.

Acestea sunt cupe provizorii, pentru a ma putea invata a merge. Treptat vom adauga centimetri, pana voi ajunge inapoi la ale mele 1.70 cm.”, a scris Paladi in story pe Instagram si a mai adaugat: „Nu am mai stat in picioare de cateva luni, din acest motiv durerea a plecat pe planul doi, iar fericirea sta in frunte!”

Anastasia Fotachi - o mamica fericita! Vezi prima imagine pe care a postat-o bloggerita la o zi dupa ce a nascut, dar si ce prenume are fiul ei - FOTO

Fata a adaugat un video in care medicul ii pune cupele si o fotografie in care sta in picioare.

„Olga, sper sa nu ma certi!” Vezi de ce farsa a avut parte Olga Tapordei chiar in emisie directa - VIDEO

Pe data de 6 februarie Marcela a devenit victima unui grav accident produs pe bulevardul Dacia din capitala. Tanara a ramas fara picioare. A suportat doua interventii chirurgicale si urmeaza luni intregi de reabilitare.

Articole din aceeasi categorie