23.02.2022
Katalina Rusu a implinit 33 de ani! Artista a povestit cum si-a sarbatorit ziua de nastere, dar si care este cea mai mare realizare a sa: „Ieri, de ziua mea, nu am colindat boutique-urile ca sa-mi cumpar haine” - FOTO/VIDEO

Ieri, 22.02.2022, Katalina Rusu a implinit 33 de ani. Prin intermediul unei postari publicate pe pagina sa de Instagram, interpreta a povestit cum si-a sarbatorit ziua de nastere, dar si care sunt reusitele sale la acest moment.

„Ieri, de ziua mea, nu am colindat boutique-urile ca sa-mi cumpar haine noi, nici pantofi nu mi-am luat si nici ruj de buze, dar am fost alaturi de ele, asa cum o fac mereu de cand au aparut ca o binecuvantare in viata mea, alaturi de inimioarele mele scumpe, de fetitele mele iubite.”, a povestit Katalina.

Aceasta si-a petrecut timpul alaturi de familia sa intr-un restaurant select din capitala.

De asemenea, artista a vorbit si despre cea mai mare realizare a sa pana la varsta de 33 de ani si anume cea de a fi mamica a doua fetite minunate. „Astazi la 33 de ani poate nu am reusit sa fac toate cate le planificasem la 20, dar viata mi-a adus cele mai frumoase surprize si astazi sunt deja de doua ori mamica, astazi iubesc mai mult ca niciodata, asa cum poate iubi doar o mama. Alaturi de ele simt cum scopurile mele se definesc, imi dau aripi sa zbor cat mai sus si ma inspira sa revin cu inca mai multe forte si sa continui tot ceea ce am pauzat in aceasta perioada pe care am dedicat-o maternitatii.”

Viata ei este mereu la inaltime! S-a indragostit de arta acrobatica la 4 ani si de atunci nu s-a oprit sa faca ceea ce ii place. Afla povestea artistei de circ, Veronica Mereuta: „Este un tempou nebun! Multe spectacole, mult lucru, multa dedicatie.” - VIDEO

Katalina a tinut sa le multumesca tuturor celor care au felicitat-o si i-au urat ganduri bune. „Vreau din suflet sa le multumesc tuturor pentru mesajele calde si urarile de bine, pentru surprize si flori, pentru ganduri bune, pentru cei pe care i-am auzit dupa ani de zile si care m-au facut sa ma simt speciala in aceasta zi.”

„De ziua mea imi doresc ca toti cei care citesc acest mesaj sa fie sanatosi, sa fie fericiti, impliniti si cu sufletul impacat.”, au fost cuvintele cu care si-a incheiat artista mesajul.

Tineri, talentati si extrem de sinceri! Interpretii Victor Danuta si Diana Stoica - supusi intrebarilor picante. Vezi cum au dansat cei doi pe manele, situatiile jenante in care au fost, dar si daca ar accepta sa pozeze nud: „Am parintii vii, am o bunica...” - VIDEO

Katalina Rusu este o interpreta si model din Republica Moldova. Este casatorita cu Andrei Croitoru. Cei doi au impreuna doua fetite, Melissa si Mia.

Emilian Cretu a spart gheata! Actorul a confirmat ca Nina si Renato Usatii sunt impreuna: „Ea este foarte fericita alaturi de el, fara glume” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie