23.02.2022
Viata ei este mereu la inaltime! S-a indragostit de arta acrobatica la 4 ani si de atunci nu s-a oprit sa faca ceea ce ii place. Afla povestea artistei de circ, Veronica Mereuta: „Este un tempou nebun! Multe spectacole, mult lucru, multa dedicatie.” - VIDEO

In timp ce unii copii se jucau cu papusi sau masinute, ea invata acrobatii pe arena circului din Chisinau. Cunoaste-o pe Veronica Mereuta in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

De la patru ani viata Veronicai Mereuta este o acrobatie continua. Primele miscari le-a invatat sub privirea atenta a tatalui sau, si el artist de circ. De atunci s-a indragostit iremediabil de acrobatie.

„La patru ani jumate a fost primul spectacol de unde si s-au inceput turneele. In statele circului am fost acceptata peste ani buni, la varsta de 7-8 ani. Tatal meu m-a invatat si mi-a aratat elementele prin joaca. Totul se incepe prin joaca. Daca reusesti sa-i captezi atentia copilului procesul devine unul interesant, iar rezultatele nu se vor lasa asteptata mult.”, a povestit artista de circ, Alina Mereuta.

Cat de mult obisnuiesti sa-ti controlezi partenerul, in functie de zodia ta

A strabatut lumea in lung si in lat cu spectacolele sustinute peste hotare. A trait multe momente memorabile pe atunci, insa cea mai frumoasa ramane a fi calatoria in Africa spune Veronica. „Una din cele mai frumoase calatorii care mi-a ramas in suflet a fost Africa. Am activat acolo 6 luni, am mers si la scoala pentru ca eram in clasa intai. Eu facem concomitent si studiile la Ambasada Rusa, dar si participam la spectacole. Nu o sa uit Africa niciodata si m-as intoarce cu drag acolo.”, si-a adus aminte artista.

Munca si dedicatia depusa toti anii a fost rasplatita pe cand Veronica era adolescenta atunci cand a fost atestata ca artista de circ de categoria intai. „Cand am fost acceptata in statele circului am primit un document care atesta ca sunt artista de categoria intai. Este categoria cea mai inainta si eram atunci fericita de mine si de acest titlu.”

Megan Fox si Machine Gun Kelly au facut senzatie cu tinutele lor la NBA All Star Game

Totusi, recunoaste ca viata de artist este zbuciumata, iar pe alocuri a fost nevoie si de sacrificii. „Este un tempou nebun. Multe spectacole, mult lucru, multa dedicatie. Nu mereu ai confortul langa tine. La un moment dat te pui pe ganduri daca vrei sa mai faci viata asta zbuciumata.”, a mentionat Alina Mereuta.

Cu toate acestea, artista de circ a avut si cazaturi. „Primul meu turneu a fost in Romania cu tatal meu. Eu am cazut de la inaltime la un element si mi-am rupt clavicula. Am pierdut cunostinta in scena.”

Cu toate acestea, Veronica nu s-a lasat batuta niciodata, iar intr-o buna zi a inceput sa-i invete de la zero pe cei curiosi de artele aeriene. „Am avut mereu o pasiune aparte pentru a transmite aceste cunostinte. Sunt foarte multi ani de cand eu concomitent facem spectacole si formam specialisti in domeniu. Este benefic acest sport si pentru corp, iti sculpteaza silueta. Te face sa fii mai increzuta.”, a adaugat Veronica.

Brooke Shields imparte iubire! Oamenii de pe strazile din New York au fost uimiti de gestul actritei - VIDEO

Ea are si un sfat pentru cei ce isi doresc sa incerce, dar nu au curaj: „Incercarea vina nu are.”

Articole din aceeasi categorie