23.02.2022
Tineri, talentati si extrem de sinceri! Interpretii Victor Danuta si Diana Stoica - supusi intrebarilor picante. Vezi cum au dansat cei doi pe manele, situatiile jenante in care au fost, dar si daca ar accepta sa pozeze nud: „Am parintii vii, am o bunica...” - VIDEO

Interpretii Victor Danuta si Diana Stoica au fost supusi testului sinceritatii, fiind provocati de reporterul Pro TV Vlada Bizgu sa raspunda la cele mai picante intrebari si provocari, in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Cei doi au avut cate 5 pahare in care se aflau intrebari si provocari, iar in cazul in care unul dintre ei refuza sa raspunda intrebarilor sau executiei provocarii trebuiau sa se bucure de niste „delicii culinare” deosebite precum - ou crud cu frisca sau ardei iute. 

Pentru prima provocare Victor a trebui sa arate ultimele poze din telefon sau sa manance un ardei iute. Acesta a aratat in fata camerei ultima sa poza in care era prezentata o farfurie cu ultima masa gatita de el, dar si cateva instastory-uri.

La randul sau, Diana a povestit despre incidentul pe care l-a avut cu o alta vedeta din showbiz: „M-a deranjat ca echipa mea nu a fost anuntata despre preluarea versului. Cat s-a intamplat pe TikTok nu m-a deranjat absolut deloc, dar cand a aparut pe Youtube cu titlul de Official Video iti dai seama ca a fost mai deranjant.” , a afirmat ea.

Emilian Cretu - despre noul sau videoclip la piesa „Tizic”, dar si cum s-a schimbat viata lui la 35 de ani: „Nu mai fumez deja de patru luni si merg regulat la sala de sport” - VIDEO

De asemenea, Victor a fost pus in situatia sa zica numele unor colegi de breasla mai putin talentati, insa a refuzat provocarea si a baut un ou crud. 

Urmatoarea intrebare pentru Diana a fost una mai provocatoare, aceasta a trebui sa raspunda daca ar accepta sa faca o sedinta nud. „Deocamdaa nu, am parintii vii, am o bunica si cu siguranta acum as refuza.” a spus ea.

Emilian Cretu a spart gheata! Actorul a confirmat ca Nina si Renato Usatii sunt impreuna: „Ea este foarte fericita alaturi de el, fara glume” - VIDEO

In cadrul altor provocari indraznete Diana le-a aratat telespectatorilor ce poarta in geanta, iar Victor a povestit situatiile jenante in care s-a aflat. 

Articole din aceeasi categorie