23.02.2022
Emilian Cretu a spart gheata! Actorul a confirmat ca Nina si Renato Usatii sunt impreuna: „Ea este foarte fericita alaturi de el, fara glume” - VIDEO

In cadrul emisiunii „O Seara Perfecta”, pe Emilian Cretu l-a asteptat si o provocare din partea Anisoarei Loghin. Prezentatoarea i-a pregatit un joc in care actorul trebuia sa raspunda la intrebari, iar daca ceva nu dorea sa spuna despre ce intrebare este vorba, trebuia sa manance ceva iute. In cadrul jocului, Emilian a facut si o declaratie pe care multi au asteptat-o si a spus ca sora lui, Nina, si Renato Usatii au o relatie adevarata si sunt fericiti impreuna. 

Cu intrebarea „Iti place iutele”, Emilian si-a dat seama ce il asteapta, caci Anisoara Loghin a pregatit o provocare pentru el, care se numeste „Spui tot ori mananci iute”. In total erau cinci intrebari, iar daca Emilian nu dorea sa raspunda, el trebuia sa manance ceva super iute. 

La prima intrebare, actorul a raspuns „Ionel Istrati”, iar intrebarea suna astfel: „Daca ai ajunge pe o insula pustie cu Anatol Melnic, Ionel Istrati si Dorin Galben, pe cine l-ai da la crocodil. L-as da pe Ionel Istrati, pentru ca stii tu de ce”. 

Ar putea castiga cu usurinta titlul de „cea mai fit mamica din lume”. Rusoaica are milioane de urmaritori pe Instagram

Urmatoarea intrebare: „Care crezi ca este cel mai sexy barbat din Republica Moldova? Eu cred ca sunt eu, cu siguranta”, a spus cu incredere Emilian Cretu.

Cea de a treia intrebare invitatul a refuzat sa o citeasca, dar raspunsul sau era 290 de mii de euro. Ramane a fi o enigma. 

„Daca ai alege o mama surogat pentru copilul tau, pe cine ai alege, Tany Vander, Dianna Rotaru sau Anisoara Loghin. Pregateste-te, caci te aleg pe tine. Spunei barbatului tau ca pe un an de zile esti ocupata”, a glumit invitatul. 

Inca un secret pentru noi a fost cea de a cincea intrebare, pe care nu o cunoastem, insa Emilian a spus doua nume destul de populare in Moldova. Este vorba despre Igor Dodon si Dorin Chirtoaca.

„Care este salariul tau lunar? Cred ca deja toti stiu, cateva mii de euro”, a spus Emilian Cretu.

Au ales verighetele si asteapta cu nerabdare marele eveniment! Marinela Bezer si Vlad Gatcan au facut marele anunt despre cand va avea loc nunta si au aratat inelele procurate din Dubai - FOTO

Ultima intrebare a sunat asa: „Daca ar exista doar acesti trei barbati pe pamant, Renato Usatii, Gabriel Stati si Gabriel Nebunu, pe care l-ai alege ca sot pentru Nina? Cred ca deja nu este un secret. Din moment ce, in prezent, Nina este iubita lui Renato Usatii, cred ca ar fi tampit din partea mea sa zic Gabriel Nebunu”, a mentionat Emilian.

Cat de mult obisnuiesti sa-ti controlezi partenerul, in functie de zodia ta

De cand este impreuna cu Renato, Emilian spune ca o vede foarte rar pe Nina acasa. „Din moment ce a fost publicat pe retelele de socializare, e normal ca e un subiect deschis. A fost stirea urmatorilor cinci sute de ani. Acum este acasa, pentru ca Renato nu este, dar maine iar o pierd. Ea vine doar din cand in cand si imi zice ca ar trebui sa fac curat in casa. E foarte fericita si acum, lasand la o parte toate glumele si rautatile, ea chiar este fericita si ma bucur foarte mult acest lucru”. 

Dupa cum mentioneaza, se intelege destul de bine cu Renato. „Noi cumva il putem ridica in slavi si tot noi il putem da in jos, pentru ca noi ne facem o impresie de o persoana fara ca sa o cunoastem. Noi, cand ne-am intalnit pentru prima data, credeam ca vom fi total opusi ca gandire si ca tot. In primul rand, vreau sa spun ca este un tip foarte destept. Eu as vrea sa fiu destept ca si el, pe bune. Are un simt al umorului jos palaria”.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie