12.01.2022
Kanye West vrea sa sustina concerte in Rusia si sa il intalneasca pe Vladimir Putin: „Va petrece mult timp in Rusia, care va fi a doua lui casa”

Rapperul american Kanye West intentioneaza sa calatoreasca in Rusia, unde are legaturi cu prieteni ai fostului presedinte Donald Trump, pentru a sustine concerte si a-l intalni pe Vladimir Putin, a anuntat luni revista Billboard, care citeaza surse din anturajul muzicianului.

„Va petrece mult timp in Rusia, care va fi „a doua lui casa.”, a declarat unul dintre consilierii si producatorii artistului american, Ameer Sudan. 

Potrivit dezvaluirilor acestuia, Kanye West ar fi demarat o serie de negocieri pentru a face afaceri cu dezvoltatorul imobiliar azero-rus, Aras Agalarov, cunoscut pentru legaturile sale cu Donald Trump si al carui fiu, Emir, este cantaret.

Kanye West, care a adoptat recent din punct de vedere legal numele „Ye”, doreste sa sustina o serie de concerte in Rusia alaturi de corul sau gospel, „Sunday Service”, la care intentioneaza sa-l invite pe presedintele Vladimir Putin.

Premiera pentru Republica Moldova! Vezi cine este prima sportiva care va pleca la Jocurile Olimpice de iarna de la Beijing. INTERVIU cu Doina Descalui

„Kanye stie mai bine decat omul de rand ceea ce se intampla si este la curent cu evolutia lucrurilor. Nu face acest lucru impotriva Statelor Unite sau pentru a cauza conflicte, insa Ye este Ye - el nu poate fi controlat.”, a declarat Ameer Sudan pentru revista Billboard.

Artistul american, care a fost casatorit cu Kim Kardashian, de care in prezent este despartit, l-a sustinut pe Donald Trump in 2016, inainte de a se prezenta el insusi la alegerile prezidentiale din 2020, obtinand 60 de mii de voturi in cele 12 state americane in care a candidat.

Povestea unei tinere familii din Rusia te va emotiona pana la lacrimi! Cu ce boala s-a nascut fiul lor si ce lectie de viata iti ofera acest cuplu adorabil: „Este un copil neobisnuit, unic, cel mai bun din lume, dar cu un diagnostic destul de periculos” - FOTO

Devenit miliardar datorita brandului sau de incaltaminte Yeezy, lansat in colaborare cu Adidas, rapperul a adoptat recent influente religioase si mistice in stilul sau muzical, care i-au adus un premiu Grammy la categoria „cel mai bun album de muzica crestina contemporana” pentru materialul discografic „Jesus Is King”. Cel mai recent album al sau de studio, intitulat „Donda”, a fost lansat in 2021.

Ce trebuie sa stii daca vrei sa calatoresti in Mauritius! Bloggerita Tatiana Koberidze a povestit despre experienta sa: „Mauritius este ca un amestec de Thailanda, Maldive si Bali” - FOTO

Articole din aceeasi categorie