12.01.2022
Povestea unei tinere familii din Rusia te va emotiona pana la lacrimi! Cu ce boala s-a nascut fiul lor si ce lectie de viata iti ofera acest cuplu adorabil: „Este un copil neobisnuit, unic, cel mai bun din lume, dar cu un diagnostic destul de periculos” - FOTO

Povestea baietelului Maksim din Rusia care sufera de o boala rara de la nastere - nev melanocitar congenital (prescurtat NMC) te va uimi. Vezi cat de pozitivi si luminosi sunt parintii lui, care lupta sa-l vada fericit pe fiul lor.

Ekaterina Mezenova este o tanara mamica a doi copii adorabili, un baiat de 3 ani si o fetita de 5 luni. Baietelul Maksim s-a nascut cu o boala foarte rara - Nev melanocitar congenital (prescurtat NMC). Corpul acestui copil arata mai diferit decat la ceilalti copii.

Natalia Gordienko - regina marii! Vezi cum a aparut artista in show-ul muzical din Rusia „Povestea de Anul Nou” - FOTO

In pofida acestei maladii, parintii baiatului sunt foarte pozitivi si lupta zilnic ca Maksim sa se trateze. Acesta a suportat deja patru interventii si inca urmeaza altele.

Emilian Cretu si-a vandut apartamentul in timp record! Dupa doar 3 ore de la plasarea anuntului, casa actorului s-a facut cu un nou proprietar: „Ea cumva a simtit ca apartamentul este al ei” - VIDEO

Tanara mamica este o bloggerita populara pe Instagram si are o comunitate de peste 1,7 milioane de utilizatori. Pagina ei este plina de fotografii foarte vesele, in care toata familia apare fericita si unita. 

Te cucereste din prima! The Motans a lansat primul remix la piesa „In Golul Tau”: „Ne place la nebunie”

Datorita faptului ca ea a impartasit cu abonatii sai povestea ei, tot mai multi oameni au inceput sa-l ajute pe micut si au colectat bani pentru operatii.

Prima ei postare a emotionat pan la lacrimi o multime de oameni: „Numele meu este Katya, am 25 de ani, am un sot Sasha, el are 27 de ani, iar fiul nostru se numeste Maxim si a implinit recent 2 ani. S-a nascut un copil neobisnuit, unic, cel mai bun din lume, dar cu un diagnostic destul de periculos - nev melanocitar gigant congenital, leziune 70%. De cand s-a nascut, a reusit deja sa treaca 4 luni de tratament in Israel, unde a suferit 2 operatii si 10 proceduri - pomparea expansoarelor.

Mai ramane inca un drum lung in fata, dar nu ne descurajam si despre asta este blogul meu. Despre fericirea care este aici si acum. Cineva ma intreaba „cum ai reactionat tu si cei dragi cand l-ai vazut pe Maxim?” Si ce fel de reactie poate exista, in afara de cea mai pura si radianta dragoste pentru propriul tau copil? M-a durut, m-a durut, nu voiam ca copilul meu sa sufere, asa ca mi-am adunat fortele si mi-am jurat ca voi face totul pentru el ca sa-l fac cel mai fericit.

Crescand, Max isi arata tot mai mult caracterul, devine incredibil de fermecator si are cea mai puternica carisma, asa ca nu am intalnit inca nicio condamnare din partea altora. Toata familia si prietenii ne sustin. Cu totii ne sustineti. Si acesta este cel mai important lucru. Si il iubesc asa cum este. Dar aici nu vorbim de aspect, ci de sanatate, asa ca am luat toate aceste decizii cu privire la tratamentul lui.

Fiecare pas nu este usor. Fiecare intrebare te zdrobeste cu forta. Ma gandesc la tratamentul care urmeaza, la a doua etapa care urmeaza. Dar cred ca totul va fi bine. Sunt recunoscatoare tuturor celor care trec prin aceasta etapa a vietii noastre alaturi de noi.”

Recent, Ekaterina intr-o postare a mentionat ca: „In urma cu exact un an, viata familiei mele a fost data peste cap de o postare in care povesteam mai intai despre Max, despre diagnosticul lui (Nev melanocitar gigant), despre noi. Am incarcat o fotografie cu postarea de anul trecut in poveste. Nimeni nu si-a putut imagina vreodata ce se intampla in familia noastra si nu am vrut sa ma deschid, dar circumstantele mi-au schimbat planurile. Si sa traiesti cu o asemenea povara a fost greu, sincer.

Dupa ce au aflat despre Max, am intalnit, nu doar un sprijin fantastic si, din pacate, furie din partea oamenilor. Chiar si eu, s-ar parea, o persoana tare de multi ani cu experienta in blogging, inca treceam prin toate astea greu. Este extrem de dificil. Dar toate acestea nu sunt nimic pe langa ceea ce am trecut deja si prin ceea ce Max si cu mine trebuie sa trecem... Multi oameni au aflat despre noi datorita acelei postari si ii apreciez foarte mult pe cei care au ramas si ne sustin in fiecare zi. Sunt extrem de recunoscatoare celor care ne-au sustinut atunci familia, sustinuta atat moral, cat si financiar.”

Iar acum cateva zile, Ekaterina a anuntat ca fiul ei a a fost operat pentru a patra oara si totul a decurs cu succes.

Aceasta familie este un model pentru fiecare cuplu, deoarece lupta pentru viata copilului lor si cu toate acestea duc o viata obisnuita.

Cuplul nu inceteaza sa-si acorde timp pentru relatia lor si posteaza fotografii ijncredibile in care ambii radiaza de fericire. 

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie