12.01.2022
Ce trebuie sa stii daca vrei sa calatoresti in Mauritius! Bloggerita Tatiana Koberidze a povestit despre experienta sa: „Mauritius este ca un amestec de Thailanda, Maldive si Bali” - FOTO

In 2021 a calatorit in 11 orase ale lumii si nu se opreste aici. Pentru 2022 prima destinatie a bloggeritei este Mauritius, o tara insulara din Oceanul Indian.

„Calatoriile sunt niste experiente individuale pentru fiecare persoana in parte. Unul si acelasi loc poate fi vazut in moduri diferite. Nu ma grabesc sa trag concluzii, dar iata ce am observat timp de o zi.”, mentioneaza Tatiana intr-o postare publicata pe pagina sa de Instagram.

Emilian Cretu si-a vandut apartamentul in timp record! Dupa doar 3 ore de la plasarea anuntului, casa actorului s-a facut cu un nou proprietar: „Ea cumva a simtit ca apartamentul este al ei” - VIDEO

Bloggerita recomanda sa nu te uiti la meteo inainte sa zbori intr-o tara exotica deoarece de cele mai multe ori realitatea este alta. „Ca si in Maldive, de fiecare data erau prognozate averse, dar de fapt aveam parte de cer senin.” De asemenea, Tatiana a povestit ca localnicii sunt foarte draguti si cunosc multe limbi! Un vanzator spre exemplu cunoaste 7 limbi!

„E foarte gustos aici! Pestele, legumele, fructele si branzeturile sunt superbe! In special mi-a placut camembertul si branza artizanala. Mauritius nu poate fi comparat cu locul I. Este ca un amestec de Thailanda, Maldive si Bali!”, a explicat bloggerita.

Natalia Gordienko - regina marii! Vezi cum a aparut artista in show-ul muzical din Rusia „Povestea de Anul Nou” - FOTO

Un lucru care atrage imediat atentia tuturor vizitatorilor este faptul ca apa este azurie si calda. De asemenea, pentru ca este foarte cald in Mauritius, Tatiana recomanda sa stai pe plaja pana la ora 12:00.

„Lumea plantelor este deosebita, sunt foarte multe animale, iar cantatul pasarilor este fermecator. Totodata, neaparat trebuie de procurat casmir deoarece cele mai mari branduri cos haine din acest material anume aici.”, a mentionat in cele din urma Tatiana.

 

 

Premiera pentru Republica Moldova! Vezi cine este prima sportiva care va pleca la Jocurile Olimpice de iarna de la Beijing. INTERVIU cu Doina Descalui

Articole din aceeasi categorie