09.08.2022
Johy Davis filmeaza un nou videoclip! Iata primele imagini de la filmari: „Va promit un videoclip bomba” - VIDEO

Recent interpretul si-a facut o noua schimbare de look, iar acum deja filmeaza un videoplip pentru noua sa piesa care va fi lansata curand.

Dupa cum se poate observa din micile secvente de la filmari publicate de Johy pe Instagram, videoclipul va fi unul ca de obicei, extravagant.

Tany Vander s-a apucat de TikTok! Ce video-uri provocatoare a publicat bloggerita - VIDEO

Filmarile au durat pana dimineata, cu toate acestea, Johy Davis este multumit de rezultat si sustine ca va fi o premiera „bomba” pentru tara noastra.

„O noapte nedormita, dar un vis implinit. Asa se lucreaza pentru un produs calitativ, o seara intreaga. La ora 19 am inceput filmarile si acum deja e ora 10. Sunt tare multumit, sunt tare bucuros de echipa cu care am lucrat. S-a primit niste imagini extraordinare si eu nu am vazut daca cineva o mai filmat asa ceva in Moldova. Cred ca o sa fie unic in Moldova. Eu nu am filmat foarte multe detalii pe Instagram pentru ca astfel cand o sa iasa clipul, nu o sa fie interesant. Va promit un videoclip bomba. Stiu precis ca o sa fie vorbit si criticat de internauti.”, a mentionat artistul in mediul online.

Bloggeritele de la noi s-au intrecut in tinute extravagante la Untold! Vezi ce alegeri stilate au facut Irina Rimes, Daniela Costetchi, Iuliana Beregoi, dar si alte nume sonore - FOTO

Irina Rimes si Surorile Osoianu - moment unic la cel mai mare festival din Romania! Sute de mii de tineri din toata lumea au ramas uimiti - VIDEO

Johy Davis este un tanar artist de la noi, care se diferentiaza prin stilul extravagant. Este foarte activ pe pagina sa de Instagram, unde are aproape 70 de mii de urmaritori.

Articole din aceeasi categorie