09.08.2022
Bloggeritele de la noi s-au intrecut in tinute extravagante la Untold! Vezi ce alegeri stilate au facut Irina Rimes, Daniela Costetchi, Iuliana Beregoi, dar si alte nume sonore - FOTO

Marele festival Untold a devenit in timp nu doar festivalul muzicii, dar si a tinutelor rebele si curajoase. Vezi in articolul de mai jos cele mai cool tinute imbracate de bloggeritele de la noi, dar si de peste Prut.

Asadar, dupa ce Cluj-Napoca a devenit pentru 4 zile si 4 nopti „casa lor”, vedetele de la noi au avut grija sa se prezinte dupa nivelul asteptarilor si s-au intrecut in tinute care si care mai extravagante. 

Iuliana Beregoi

Interpreta Iuliana Beregoi a optat pentru o tinuta all black. Aceasta a purtat creatia designer-ului roman Andra Ghinea, iar accesoriul de baza pe care l-a avut Iuliana a fost chiar zambetul sau. 

Tanara interpreta a fost insotita de blogger-ul roman Ceanu Zheng si sora sa Ana Beregoi. 

Irina Rimes si Surorile Osoianu - moment unic la cel mai mare festival din Romania! Sute de mii de tineri din toata lumea au ramas uimiti - VIDEO

Daniela Costetchi

Daniela si Catalin Soare se declara dintotdeauna fani inraiti ai acestui festival. Acestia au ales sa fie prezenti in fiecare zi, iar micuta lor Leila a fost si ea prezenta alaturi de parintii sai.

Vezi in imaginile de mai jos tinutele indraznete cu care a cucerit Daniela Costetchi. 

Andreea Bostanica sufera din dragoste? Interpreta a lansat o piesa prin intermediul careia isi varsa amarul: „Piesa asta va rupe topurile” - VIDEO

Irina Rimes

Desi este o adepta a tinutelor indraznete, Irina Rimes a ales sa poarte o tinuta cuminte, dat fiind faptul ca a urcat pe scena alaturi de simbolul folclorului romanesc - Surorile Osoianu.

Tanara artista a ales o pereche de pantaloni negri, accesorizati cu o piesa decorativa, iar in partea de sus a optat pentru o bluza simpla alba, cu maneci evazate.

Ana Beregoi

La fel ca si sora sa, Ana Beregoi a optat pentru o tinuta all black.

Inna

Si tinuta Innei a atras multe priviri la Untold. Artista a urcat pe scena intr-o salopeta cu printuri haotice si a facut un show pe masura asteptarilor.

Catalin Botezatu

Catalin Botezatu nu a putut rata Clujul in cele 4 zile de Untold nici el, asa ca a avut locul sau la VIP si a facut diferenta. Celebrul designer nu avea cum sa nu iasa in evidenta cu tinutele alese pentru Untold. A schimbat mai multe outfituri, a purtat de la Valentino la Versace si a atras atentia cu ochelarii de soare foarte sic, supradimensionati, pe care i-a schimbat bineinteles in fiecare seara, transmite click.ro

Madonna, de nerecunoscut, din cauza filtrelor, pe Tik Tok

Articole din aceeasi categorie