09.08.2022
Irina Rimes si Surorile Osoianu - moment unic la cel mai mare festival din Romania! Sute de mii de tineri din toata lumea au ramas uimiti - VIDEO

Acum cateva luni a fost lansata o colaborare de exceptie dintre Irina Rimes, David Ciente si Surorile Osoianu. Moldovencele si-au uimit fanii cu piesa „Ielele”, insa au dat marea lovitura saptamana trecuta, atunci cand au participat la cel mai mare festival din Romania - Untold. 

Orasul Cluj-Napoca a devenit saptamana trecuta gazda celui mai mare si asteptat festival de anul acesta. Sute de mii de tineri au mers in Romania din toate colturile lumii pentru a asculta muzica de calitate si a vedea show-ul artistilor si dj-urilor lor preterati. 

Printre cei mai remarcabili si cu siguranta memorabili invitati a fost si interpreta Irina Rimes cu colaborarea sa impreuna cu Surorile Osoianu si David Ciente. Impreuna, artistii au reusit sa creeze un moment istoric pe scena Untold si au impresionat pe buna dreptate generatia Z.

Andreea Bostanica sufera din dragoste? Interpreta a lansat o piesa prin intermediul careia isi varsa amarul: „Piesa asta va rupe topurile” - VIDEO

Fluierul, rock-ul, folclorul romanesc si vocea surorilor Osoianu s-au completat de minune si au create un moment de neuitat pentru tinerii care nu au indragit anterior folclorul. 

Fanii au ramas profund impresionati de show-ul de care au avut parte si au scris: „Cel mai frumos moment si reusit al festivalului. Felicitari artistilor!/ Vai, cat de tare. Vreau un album intreg./Piele de gaina..”, au scris cativa dintre ei.

Olivia Newton-John a murit la 73 de ani. Partenerea lui John Travolta din Greese s-a luptat cu cancerul 30 de ani

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie