09.08.2022
Tany Vander s-a apucat de TikTok! Ce video-uri provocatoare a publicat bloggerita - VIDEO

Pe langa activitatea sa de pe Instagram, se pare ca Tany paseste cu pasi siguri si increzuti spre crearea unei comunitati mari si pe TikTok. Bloggerita a postat de curand acolo mai multe video-uri indraznete, care intr-un timp relativ scurt au reusit sa se faca vazute de peste 40.000 de persoane. Ce content a publicat pentru aceasta platforma Tany, dar si cat de bine i-a reusit vezi in articolul de mai jos. 

Pentru ca este considerata o femeie fatala si ajuta in acest sens multe doamne si domnisoare din comunitatea sa, Tany Vander a decis sa devina mai activa si pe TikTok si a inceput prin a publica cateva video-uri indraznete in care le demonstreaza tuturor cat de bine arata, dar si cum se stapaneste atitudinea unei femei increzute. 

Povestea tinerei care isi doreste sa fie noua Angelina Jolie: „Vreau ca oamenii sa constientizeze acest pericol!” Ce are in comun cu ea

In prima faza a video-urilor, bloggerita apare ca o femeie casnica si cuminte, iar dupa o tranzitie surprinzatoare aceasta apare ca o diva imbracata sexy si foarte provocator. 

In descrierea unuia dintre video-uri, Tany a scris: „She is back”, text care le-a sugerat fanilor sai ca atitudinea sexy nu a disparut nicaieri, iar cea mai buna versiune a sa este pe cale sa faca si mai mult content pentru urmaritorii sai.

Tany Vander este o cunoscuta bloggerita din Republica Moldova. De-a lungul timpului, aceasta a strans o comunitate de peste 200 de mii de urmaritori, iar subiectele abordate zilnic in instastory, dar si pozele cu viata sa de lux i-au adus urmaritori fideli si fani care zilnic asteapta sa o vada prezenta pe micile ecrane.

Richard Gere are o sotie cu 33 de ani mai tanara decat el. Vezi cat de bine arata publicista si activista politica - FOTO

Sursa VIDEO: TikTok

Articole din aceeasi categorie