31.03.2021
Jessica Alves, imagine provocatoare din intimitate. S-a pozat intr-un halat transparent si a postat poza pe internet

La inceputul lunii, Jessica Alves a anuntat ca a trecut printr-o operatie de schimbare de sex. 

In urma cu cateva saptamani, vedeta s-a lasat pe mana medicilor din Bangkok si si-a facut operatie de schimbare de sex. "Nu ma pot opri din a ma uita la vaginul", a marturisit Jessica Alves care este incantata de rezultatele operatiei de schimbare de sex, aceasta jurandu-si ca viata ei abia acum incepe, scrie dailymail.co.uk.

Probleme la nivelul sistemului osos? Iata care sunt cauzele aparitiei lor inca din adolescenta. Liliana Groppa, medic reumatolog: „Daca ne asemanam la fata si la ochi cu parintii, clar ca si launtric ne asemanam.”

Mandra de felul in care arata, Jessica Alves se pozeaza din ce in ce mai provocator, iar de curand a postat o fotografie in care este imbracata intr-un halat din matase, destul de transparent. 

Afla care sunt cele mai frecvente 5 simptome pe care le au persoanele cu tulburare anxioasa

Cheltuind peste 700.000 de lire pe operatii plastice, Jessica spune ca mai vrea sa-si faca interventii. "Mai am nevoie de inca doua operatii. Nu sunt multumita de sanii mei, trebuie sa-mi schimb implanturile si inca alte cateva chestii pe langa. Un singur lucru vreau sa zic, anume ca sa fii femeie e uimitor."

Nu si-a mai tuns parul de 17 ani, iar in prezent are peste 170 cm lungime. Cum arata rusoaica

Starul de 37 de ani a explicat ca i s-au oferit 15.000 de lire sterline din partea unui barbat pentru a-si pierde virginitatea cu el. 

 

Articole din aceeasi categorie