30.03.2021
Nu si-a mai tuns parul de 17 ani, iar in prezent are peste 170 cm lungime. Cum arata rusoaica

Daira Gubanova are 34 de ani si este din Banaul (Rusia), iar de 17 ani si-a lasat parul sa creasca.

Citeste si :  Eveniment dublu pentru Valeria Pasa. Ce sarbatoreste interpreta, pe langa Ziua Internationala a Pianului?  „Cand am intrat in casa am aruncat tot ce aveam pe mine si am mers deodata la pian" - VIDEO

Femeia a luat aceasta decizie dupa ce a facut un pariu cu o prietena, atunci cand era adolescenta. In prezent, lugimea parului Dairei este de aproximativ 172 cm, iar pentru ingrijirea lui il spala de doua ori pe saptamana.

Rusoaica are peste 184.000 urmaritori pe contul de Instagram, acolo unde posteaza numeroase filmulete si poze care au legatura cu podoaba capilara. 

Daira are o fiica de 11 ani, pe Evelina, care a preluat pasiunea mamei sale si si-a lasat parul sa creasca. In prezent, femeia lucreaza in departamentul de securitate al unui aeroport, iar in timpul liber profeseaza ca model. In plus, aceasta a lansat si o serie de produse pentru ingrijirea parului in colaborare cu o firma de produse cosmetice. 

„Dimineata ma pieptan si realizez diferite cozi sau impletituri. Nu il pot lasa desfacut deoarece il calc in picioare”, a explicat Daira. 

„Barbatilor le place parul meu! Femeile nu reactioneaza mereu pozitiv, unele nu inteleg cum ma descurc. Copiii si oameni in varsta sunt incantati”, a marturisit rusoaica. 

Citeste si :  Danseaza twerk, sfideaza gravitatia si sparge stereotipurile, iar videoclipurile sale aduna milioane de vizualizari. Tonya Goloseeva:   „Am fost trimisa la dansuri pentru ca aveam probleme cu spatele...am devenit campioana, mi-am deschis propria scoala de dansuri, insa nu mi-a disparut ghebul.” - VIDEO
Articole din aceeasi categorie