30.07.2023
Jennifer Aniston si Sandra Bullock „au impartit” un iubit, dar au ramas prietene pe viata. Detaliul nestiut despre actrita din Speed

Sandra Bullock a implinit recent 59 de ani ani, iar prietena ei Jennifer Aniston a marcat ziua speciala cu cateva fotografii pe care le-a postat pe retelele sociale. Cu ocazia asta, Jennifer a dezvaluit si cum isi alinta prietena. Aniston si Bullock au devenit prietene de nedespartit, dupa ce au avut amandoua acelasi iubit.

Sandra Bullock si Jeniffer Aniston sunt de nedespartit. Prietenia lor aduna deja peste 30 de ani si a inceput la scurt timp dupa ce actorul Tate Donovan le-a facut cunostinta. Amandoua traisera o idila alaturi de frumosul actor.

Jackson Rathbone, de nerecunoscut! Cum arata acum actorul care i-a dat viata vampirului Jasper in Twilight

„Tate a dat dovada de multa rabdare, avand in vedere ca s-a intalnit cu noi doua”, a glumit Bullock. „Noi am facut parte din tipologie lui de femei”, a spus Aniston, in timp ce Sandra a completat: „Talentate, amuzante, dragute, generoase”, au glumit ele intr-un interviu despre prietenia lor.

image

Sandra Bullock este o raritate la Hollywood in ceea ce priveste activitatea online. In timp ce vedetele din intreaga lume au o activitate intensa pe retelele sociala, Bullock nu are niciun cont pe retele sociale si se tine foarte departe de orice activitate online

La baza acestei decizii sta un rol pe care Sandra Bullock l-a interpretat in anii 90.

„Happy Birthday ILIE Jr”! Tatiana Maxian - fotografii adorabile cu mezinul familiei. Ce mesaj emotionant a publicat bloggerita pe social media - FOTO

„Am invatat multe. Am intalnit hackeri adevarati si imi amintesc ca oamenii ziceau: 'Chiar exista?' Era ceva atat de strain pentru toata lumea", a spus Sandra Bullock, mai in gluma, mai in serios, dezvaluind ca a invatat multe in perioada in care a jucat rolul unui programator la o companie de software, ce a demascat o intreaga conspiratie guvernamentala.

Si in 2018, Bullock a vorbit despre subiectul Instagram, spunand atunc

Jennifer Aniston in Sandra Bullock razkrili super nasvete za izrezovanje buc

Mai spune ca nu se simte datoare sa-si faca cont, ca ar fi tentata sa spuna o multime de lucruri nelalocul lor si ca este prea lenesa pentru a avea o activitate constanta pe retele.

Jennifer Lopez are un ten impecabil, la 54 de ani. Iata secretul ei: "Nicio cantitate de Botox nu va remedia acest lucru..."

Articole din aceeasi categorie