30.07.2023
Jennifer Lopez are un ten impecabil, la 54 de ani. Iata secretul ei: "Nicio cantitate de Botox nu va remedia acest lucru..."

Jennifer Lopez, 55 de ani, este cunoscuta pentru fizicul ei foarte ingrijit, mai ales pentru tenul ce pare sa radieze chiar si atunci cand este surprinsa de paparazzii. Vedeta a mentionat ca nu a apelat niciodata la botox. Un medic dermatolog intareste teoria conform careia interventiile estetice nu vor fi niciodata indeajuns pentru un ten sanatos. Iata ce recomanda o specialista in dermatologie pentru a avea un ten ca al lui J.Lo.

Care este secretul tenului impecabil al lui Jennifer Lopez, la 54 de ani. Jennifer Lopez este una dintre cele mai longevive artiste de la Hollywood. De-a lungul carierei, ea a reusit sa-si surprinda fanii cu talentul ei, dar si cu fizicul ei impecabil. Jennifer are o silueta superba si un ten lipsit de riduri adanci, in ciuda varstei si a faptului ca a nascut o pereche de gemeni. Vedeta a mentionat ca nu a recurs niciodata la injectii cu botox. Un medic dermatolog pare sa confirme teoria potrivit careia o piele tanara se mentine printr-o ingrijire temeinica si o nutritie adecvata.

Are aproape 100 kg, dar poarta cele mai indraznete tinute. Ashley Graham, intr-o rochie minuscula in public

„Exista multi alti factori care influenteaza imbatranirea pielii. Cred ca oamenii au impresia ca administrarea de Botox, de materiale de umplutura si efectuarea de proceduri estetice este intr-adevar motivul pentru care acesti oameni arata atat de bine. Dar este mai mult decat atat', a adaugat ea, mai scrie sursa citata anterior.

Shotgun Wedding Premiere - LA

Dr. Dray a afirmat ca unul dintre cei mai mari dusmani ai pielii sunt radiatiile UV provenite de la soare. Jennifer Lopez a mentionat adeseori ca a folosit inca din tinerete crema de fata cu protectie solara, ca masura de precautie.

„Happy Birthday ILIE Jr”! Tatiana Maxian - mesaj emotionant de ziua baiatului cel mic - FOTO
„Factorul principal este reprezentat de razele UV de la soare, iar Jennifer Lopez este destul de vocala cu privire la faptul ca, de la varsta de 22 de ani, a fost foarte sarguincioasa cu protectia solara', a mai explicat Dr. Dray.

premiere of AIR

Pe langa exercitiul fizic, pe care Jennifer Lopez il practica cu regularitate, fie la sala de fitness, sau pe scena in timpul conncertelor, un alt rol important in mentinerea unui ten tanar il are genetica.

World Premiere Of Amazon Studios' And Skydance Media's 'Air'
Articole din aceeasi categorie