30.07.2023
Jackson Rathbone, de nerecunoscut! Cum arata acum actorul care i-a dat viata vampirului Jasper in Twilight

Jackson Rathbone l-a portretizat pe vampirul Jasper Hale in toate cele cinci filme Twilight, bazate pe cartile lui Stephanie Meyer. In urma cu 15 ani, aparea pentru prima data in rolul care i-a adus celebritatea, iar milioane de fane il adulau.

Astazi, fanii s-ar putea sa nu-l recunoasca daca trec pe langa el pe strada. Actorul si muzicianul, in varsta de 38 de ani, arata complet diferit la peste un deceniu de la ultimul film Twilight.

Madalina Ghenea si iubitul ei bulgar, Grigor Dimitrov, prima aparitie oficiala, la un eveniment monden. Actrita a purtat o rochie superba

Pentru rolul din Twilight, Rathbone a primit o piele palida, lentile de contact si suvite lungi, blonde, asa ca nu este de mirare ca arata destul de diferit in aceste zile.

Jackson Rathbone, de nerecunoscut! Cum arata acum actorul care i-a dat  viata vampirului Jasper in Twilight | Perfecte.ro

Actorul tine legatura cu fanii sai prin intermediul contului de Instagram, acolo unde are peste 800.000 de urmaritori.

„Ma asteptam la cel putin o lacrima” Cum a reactionat sotul bloggeritei Tatiana Koberidze cand a aflat ca este insarcinata? Vezi momentul - VIDEO

Jackson poarta acum o barba inchisa la culoare si este tot un pachet de muschi. In unele dintre postarile sale, actorul isi prezinta colectie impresionanta de tatuaje pe care le are in jurul bratelor si umerilor.

Jackson Rathbone Argentina – Jackson Rathbone Network | » Nuevas fotos y  videos de Jackson en Africa

Actorul este un sot si un tatic implinit si se mandreste cu frumoasa lui familie pe contul de socializare. Rathbone este casatorit cu Sheila Hafsadi din anul 2013. Cuplul care in prezent locuieste in Alpharetta, Georgia, are trei copii.

Iuliana Beregoi, la doar 19 ani, conduce un bolid de lux, in valoare de 100.000 de euro. E unic in Europa - FOTO

Articole din aceeasi categorie