12.10.2022
Jamie Lee Curtis, noi dezvaluiri incredibil de sincere: „Am facut cateva greseli, sunt oameni cu care as fi vrut sa nu am relatii!”

Jamie Lee Curtis, actrita in varsta de 63 de ani, a marturisit ca a avut nevoie de ani de zile pentru a-si accepta imperfectiunile, iar de-a lungul timpului a facut numeroase greseli.

In varsta de 63 de ani, actrita si-a comparat viata cu un proces de eliminare, marturisind ca a fost nevoita sa lucreze pe mai multe planuri pentru a invata sa-si accepte micile imperfectiuni.

Intrebata cum a invatat sa se simte confortabil in pielea ei, actrita de la Hollywood a raspuns: „A fost un proces greu si indelungat, daca privesti un pic in urma o sa vezi cateva tunsori proaste, anumite obiceiuri pe care as fi vrut sa nu le dezvolt si poate chiar si anumiti oameni cu care mi-as fi dorit sa nu am relatii.”, a marturisit actrita la Greatest Hits Radio.

Cele mai noi imagini cu Madonna i-au revoltat pe fani: „Ce ti-ai facut la fata?” Artista, acuzata ca a exagerat cu procedurile estetice - VIDEO

„Sunt greseli pe care le-am facut, dar din care am invatat. Viata e ca un joc, trebuie sa incerci lucruri, sa vezi ce functioneaza pentru tine, doar asa vei afla cine esti.”, a mai spus actrita, adaugand: „Sunt acea femeie cu par scurt, care poarta ochelari de vedere si haine monocrome. Stiu foarte bine cine sunt. Am avut nevoie de timp sa ma descopar. Sunt deschisa, curioasa si nu mi-e frica sa spun <<Am grestit!>>”, a mai marturisit actrita.

Jamie Lee Curtis a recunoscut si-a injectat Botox si si-a facut liposuctie la inceputul anilor 2000, insa regreta foarte tare deciziile pe care le-a luat atunci. Mai mult de atat, ea sustine ca aceste proceduri care sunt apreciate de atat de multe tinere in ziua de astazi nu fac decat sa „stearga generatii de frumusete”.

Cristina Ciobanasu a trecut printr-o schimbare de look. Cum arata acum actrita - FOTO

Intr-un interviu pentru „Fast Company”, Jamie a declarat ca tinerele n-ar trebui sa apeleze la chirurgia estetica.

„Odata ce ti-ai distrus fata, nu mai poti da inapoi.”, spune ea, potrivit Daily Mail.

„Am incercat chirurgia plastica si n-a functionat. M-a facut dependenta de Vicodin.”, a mai dezvaluit actrita care sustine ca n-a mai luat opioide de 22 de ani.

Totodata, actrita a vorbit si despre retelele sociale, care nu fac decat sa promoveze standarde de frumusete ireale.

Un alt membru al legendarei trupe „Laskovii Mai” s-a stins din viata - VIDEO

„Tendinta actuala de a apela la fillere si alte interventii si obsesia pentru filtrele care ne schimba aspectul pe Zoom distruge generatii intregi de frumusete. Folosesc social media pentru a vinde lucruri si pentru a atrage atentia asupra lucrurilor de care imi pasa. Atat. Restul este cancer. Nu am citit niciodata un comentariu”, a spus actrita din „Freaky Friday”.

Articole din aceeasi categorie