11.10.2022
Cristina Ciobanasu a trecut printr-o schimbare de look. Cum arata acum actrita - FOTO

Cristina Ciobanasu a trecut printr-o schimbare inedita de look, impartasind cu fanii de pe retelele de socializare rezultatul final.

Cristina Ciobanasu isi tine fanii la curent cu tot ce se intampla, iar ultima decizie pe care a luat-o in materie de look nu a ramas neimpartasita. Actrita din serialul „Adela” a postat pe retelele de socializare rezultatul final al unei vizite la salonul de infrumusetare, fiind foarte incantata de noul aspect.

Cristina Ciobanasu si-a facut o schimbare de look

Vedeta a optat pentru o noua schimbare ce ii vine de minune. Daca inainte isi obisnuise fanii cu parul saten ce trecea de umeri, acum Cristina a ales o tunsoare in trenduri. Actrita a postat un video pe contul sau de Instagram in care arata intreg procesul de pe scaunul salonului de infrumusetare ce a dus intr-un final la o tunsoare in scari.

A devenit cunoscuta la 22 de ani, insa putini stiu cum arata aceasta in adolescenta! Imagine rara cu Kate Winslet pe cand avea 17 ani - FOTO

Vizibil incantata de noul ei look, Cristina Ciobanasu a impartasit cu fanii sai imagini cu rezultatul final. Coafura ii vine perfect, iar comentariile internautilor o complimenteaza pe vedeta. Ba mai mult, unii dintre ei sustin ca vedeta a revenit la look-ul ce a consacrat-o, fiind tunsoarea pe care o avea la inceputul carierei.

Actrita, despre planurile de viitor

Recent, Cristina Ciobanasu a implinit 26 de ani. Vedeta se bucura de o cariera de succes in actorie, jucand pana acum in productii apreciate de public, precum „Pariu cu viata”, „O noua viata”, „Fructul Oprit”, „Sacrificiul”, „Adela”, insa are planuri si intr-un alt domeniu artistic. 

„Sunt mandra de toate proiectele din care am facut parte. M-au scos de fiecare data din zona de confort, m-au disciplinat si daca ar fi sa fac un top cred ca cele mai solicitante au fost serialul Pariu cu Viata si Fructul Oprit. Insa cea mai mandra sunt de faptul ca nu m-am pierdut pe drum, nu m-au luat celebritatea si faima pe sus si nici nu am uitat vreodata de unde am plecat. Asta ma motiveaza sa ma ridic dimineata din pat. Am avut parte de foarte mult noroc la care multi nici nu viseaza si e de datoria mea sa arat recunostinta pentru asta muncind si demonstrand ca nu am ajuns unde sunt doar datorita unui noroc chior.”, a spus Cristina intr-un interviu pentru Fanatik.

A indeplinit cel mai mare vis al fiicei sale! Laura Vetty - primul interviu dupa ce a aflat ca va deveni mama pentru a doua oara: „A izbucnit in lacrimi de fericire” - FOTO

Articole din aceeasi categorie