12.10.2022
Cele mai noi imagini cu Madonna i-au revoltat pe fani: „Ce ti-ai facut la fata?” Artista, acuzata ca a exagerat cu procedurile estetice - VIDEO

Cel mai recent videoclip postat de Madonna a starnit controverse pe retelele sociale, multi dintre fani sustinand ca sunt socati de felul in care arata artista. „Nu mai semeni deloc cu Madonna de altadata.”, i-au spus unii dintre internauti.

In imaginile respective, Madonna apare cu parul roz, dar cu radacinile crescute, are sprancenele decolorate, iar buzele conturate cu un ruj strident, motiv pentru care multi dintre fani au considerat ca aceasta este pur si simplu de nerecunoscut.

„Nu mai arati ca Madonna de altadata.”, i-a scris cineva, in timp ce un altul a reactionat: „Nu e Madonna. Ce ai facut cu ea? Nu mai arata deloc ca inainte.”

Jamie Lee Curtis, noi dezvaluiri incredibil de sincere: „Am facut cateva greseli, sunt oameni cu care as fi vrut sa nu am relatii!”

„Ce si-a facut la fata?” „Ce ti-ai facut?”, „Imi pare rau, dar arati ingrozitor. Erai frumoasa asa cum erai. Ce trist ca multe femei cad victima dorintei de a arata ca la 20 de ani si fac excese de fillere si operatii.”, au comentat unii.

De cealalta parte, au exista si persoane care au sarit in apararea artistei: „Ce oameni absurzi. Are 64 de ani, ti-ar putea fi mama. Ai putin respect.”, „Inca e sexy!”, „Esti frumoasa, Madonna!”, au reactionat alti internauti.

Inca un vis a devenit realitate! Tatiana si Ilie Maxian au vizitat una dintre cele mai romantice locatii turistice din lume. Vezi unde se afla acum cuplul - FOTO/VIDEO

In urma cu cateva saptamani, Madonna a alimentat zvonurile cu privire la noua sa relatie, dupa ce a fost fotografiata in ipostaze tandre cu Andrew Darnell, un barbat de doar 23 de ani.

Potrivit publicatiei Page Six, cei doi au fost impreuna la concertul muzicianului nigerian REMA la Irving Plaza din New York, unde nu s-au mai ascuns si s-au tinut toata seara in brate, realizand fotografii indraznete. Toate imaginile au fost facute publice de catre celebra cantareata, iar in aproape toate se afla si Darnell, cu o mana in jurul gatului ei. 

Prima sedinta foto in 5! Katy Black a publicat cateva fotografii adorabile alaturi de sotul sau si cei trei fii - FOTO

O sursa a declarat pentru publicatia mentionata mai sus ca Madonna si iubitul ei tinerel au mers la un restaurant de lux din Manhattan, dupa concert. Aceasta a declarat ca artista a ajuns la local cu 30 de minute inainte de miezul noptii, petrecandu-si seara „dansand si facandu-si selfie-uri la masa”.

„S-au rasfatat cu cartofi prajiti cu trufe, orez crocant si mai multe paste diferite, inclusiv gnocchi cu trufe, in timp ce savurau un vin rose. Ea si Andrew au fost foarte afectuosi toata noaptea, stand tot timpul imbratisati”, a declarat sursa potrivit Page Six. 

Articole din aceeasi categorie