11.10.2022
Un alt membru al legendarei trupe „Laskovii Mai” s-a stins din viata - VIDEO

Ieri, pe 10 octombrie, la Nijni Novgorod a decedat Mihail Afanasiev, fostul membru al trupei „Laskovii Mai”, care a cantat la clape. Vestea tragica a fost anuntata de fostul producator al trupei, Andrei Razin, intr-un mesaj pe pagina sa de Instagram. 

Andrei Razin nu a dezvaluit cauza mortii, insa a exprimat profunde condoleante familiei lui Mihail din numele sau si a tuturor membrilor formatiei. 

Sophia Loren, in varsta de 88 de ani, a aparut pentru prima data in public dupa o pauza de lunga durata - FOTO

Producatorul a spus ca Mihail a fost un muzician unic, precum si o persoana incredibil de sincera, decenta si adevarata. Afanasiev a sustinut peste doua mii de concerte cu „Laskovii Mai”. 

Cea mai grea zi pentru Camilla si regele Charles: „amandoi au izbucnit in lacrimi!”

Toti muzicienii, care au cantat la clape in trupa „Laskovii Mai” la sfarsitul anilor 80 si inceputul anilor 90, deja nu mai sunt in viata. Mihail Suholimov a fost impusat mortal in 1993 chiar in fata lui Iurii Shatunov, Arvid Yurgaitis a murit in 2004 intr-un incendiu, Igor Anisimov a murit in 2013 dupa ce a fost injunghiat.

„Laskovii Mai” este o trupa sovietica de baieti din Moscova fondata de compozitorul, compozitorul si muzicianul rus Serghei Kuznetsov. Cel mai cunoscut membru al grupului a fost Iurii Shatunov, care ulterior a avut un succes solo. Grupul s-a desfiintat in 1992. „Laskovii Mai” fusese numit odata „legendele anilor 80–90”.

Articole din aceeasi categorie