04.10.2022
Tatiana Koberidze a recunoscut ca nu isi va sarbatori ziua de nastere! Afla ce a determinat-o pe bloggerita sa ia aceasta decizie: „Ar fi trebuit sa organizez o petrecere de zile mari, cu multa galagie” - FOTO

Cunoscuta bloggerita din Republica Moldova, Tatiana Koberidze, recent a publicat pe pagina de Instagram un mesaj in care a recunoscut ca nu isi va sarbatori in acest an ziua sa de nastere. Vezi in articolul de mai jos de ce tanara a luat aceasta decizie. 

In curand, Tatiana Koberidze va implini 30 de ani. Insa, bloggerita a afirmat ca nu va organiza in acest an o petrecere cu ocazia aniversarii sale. 

„Nu imi voi sarbatori ziua de nastere. Nu este tipic bloggerilor, nu-i asa? Mai degraba, ar fi trebuit sa organizez o petrecere de zile mari, cu multa galagie, cu tinute aprinse, cu o multime de invitati si o multime de InstaStories pe Instagram. Mi s-a propus deja si un decor neobisnuit in cinstea zilei mele”, a scris bloggerita. 

Baby boom in showbizul de la noi! Topul vedetelor care au devenit recent mamici

Potrivit Tatianei, aceasta idee i-a aparut in gand acum cateva luni. „30 de ani, o data rotunda, toata lumea era sigura ca eu voi sarbatori, pentru ca o fac in fiecare an. Insa nu si de data aceasta”. 

Dupa spusele bloggeritei, toti cei care au aflat ca ea nu isi va sarbatori ziua de nastere au crezut ca ea este trista din cauza ca implineste 30 de ani. „Nu sunt trista. Ma simt mai armonioasa ca niciodata. Eu pur si simplu nu vreau sa-mi sarbatoresc acest moment unic din viata mea!”. 

„In fiecare an eu imi faceam griji pentru toti. Ma gandeam ca tuturor sa le fie vesel, ca tuturor sa le fie gustos, ca toti sa comunice intre ei. Intelegeti, da? De ziua mea de nastere eu ma gandeam la alti oameni. Nu mai vreau sa vad fata mohorata a unei persoane in timpul petrecerii mele, nu vreau sa-mi fac griji ca cineva se plictiseste, nu vreau sa primesc cadouri, doar pentru ca asa este obiceiul, nu vreau sa ascult cuvinte exagerate in timpul toasturilor, pentru ca majoritatea din aceste cuvinte sunt false. Nu vreau”, a adaugat Tatiana. 

Vrei sa stii ce te asteapta in luna octombrie din punct de vedere astrologic? Corina Leonte iti dezvaluie previziunile complete pentru aceasta luna. Data de 17 vine cu surprize mari pentru toti

De aceasta data, tanara intentioneaza sa se gandeasca doar la ea si sa petreaca aceasta zi in modul in care ea va dori. „Fie ca anul meu de transformare sa inceapa cu aceasta decizie”. 

Tatiana Koberidze este una din cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova avand aproape 160 de mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie