04.10.2022
Andreea Bostanica a avut o petrecere de zile mari alaturi de celebrul interpret Arsenium! Vezi cum si-a petrecut ziua de nastere bloggerita - FOTO/VIDEO

Andreea Bostanica, una dintre cele mai populare bloggerite din Republica Moldova si Romania, a implinit recent 18 ani. Tanara a avut parte de multe surprize si cadouri din partea celor dragi, iar mai apoi a organizat o petrecere de vis, intr-un local din Bucuresti. 

Ziua sa de nastere, Andreea a decis sa o sarbatoreasca la Bucuresti, unde are o multime de prieteni si cunoscuti. 

Pentru aceasta zi speciala, tanara a ales sa poarte o rochie mini, intr-o nuanta deschisa, cu corset. Interpreta si-a completat tinuta cu o pereche de sandale si o geanta sclipitoare. Machiajul si coafura sa au fost lejere, insa foarte elegante. 

Se cunosc de mai bine de 15 ani, insa abia acum au decis sa colaboreze pe plan muzical! Formatia Sunstroke Project si Vladimir Fotescu vin cu o premiera spectaculoasa pentru toti fanii lor: „Vocile sunt diferite, insa talentul e acelasi” - VIDEO

In cadrul sarbatorii sale, tanara a avut o multime de invitati celebri, printre care Valeria Fainescu, Antonio Pican, Arsenium, Cristian Procari si altii. 

Impreuna cu invitatii sai, Andreea s-a veselit de minune, a dansat si pur si simplu s-a simtit bine si in apele sale. 

De asemenea, tanara le-a cantat cateva piese invitatilor sai, printre care si noul sau single „Du-te la ea”.

Andreea Bostanica a implinit 18 ani! Bloggerita a primit in dar un automobil. Vezi cum arata noul sau bolid: „Oficial pot sa ma mut in apartamentul meu, daca ma cearta mama” - FOTO/VIDEO

Si Arsenium a cantat renumita piesa „Ma inec in ochii tai” a trupei O-Zone. Iar toti cei prezenti au fredonat melodia alaturi de el. 

Tanara a primit o multime de buchete enorme de flori si cadouri care abia de au incaput in bagajul automobilului. 

Apropo, de ziua sa de nastere, Andreea a primit un cadou superb. Este vorba despre un automobil luxos, marca Mercedes-Benz GLC, de culoarea alba.„La multi ani mie. Dragii mei, vreau sa va multumesc ca ati fost in tot acest timp langa mine. A venit si ziua in care am facut 18 ani. Pe toata perioada de cand sunteti alaturi de mine si eu alaturi de voi, am reusit sa imi indeplinesc o parte din visuri. Si povestea continua. Va iubesc pe toti si va multumesc”, a scris Andreea Bostanica pe pagina sa de Instagram.

Valerie Lungu - criticata in mediul online din cauza ca „este foarte slaba”! Vezi cum a raspuns bloggerita comentariilor rautacioase: „Ma pun sa mananc...” - FOTO

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 4 milioane de abonati pe TikTok si aproape 1 milion pe Instagram.

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie