28.12.2023
Iuliana Maranciuc a trait momente istorice la Bruxelles! Afla cum a fost aceasta experienta, dar si daca urmeza nunta anul viitor - VIDEO

De un sfarsit de an tumultos a avut parte prezentatoarea stirilor PRO TV, Iuliana Maranciuc. Aceasta a fost invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta.

Recent, Iuliana Maranciuc a fost la Bruxelles de unde a transmis in direct noutatile acasa, au fost si momente placute, insa a fost foarte greu si obositor. 

Ce bijuterii se poarta in 2024? Care sunt cele mai actuale tendinte pe care sa le urmezi daca vrei sa fii in trend - VIDEO

Iuliana a dezvaluit: „Mergeam 10 kilometri pe zi cel putin, pentru ca zona Consiliului European a comisiei Europene a fost izolata, a fost securizata si ca sa ajungem de la o usa la o alta usa trebuia sa alergam cartiere intregi. Deciziile erau foarte sumbre si noi nu ne-am asteptat ca aceasta decizie va fi luata din prima zi si in momentul in care a fost facut primul anunt in acel moment noi ne indreptam intr-o alta sala, pentru a vedea cum arata, pentru a face poze si cand am aflat vestea alergam ca sa ne convingem ca aceasta este decizia si sa rescriem textul si sa reusim sa facem live pentru jurnal. Eu am simtit oboseala cand am ajuns acasa, dar acolo era asa o bucurie, o mandrie”.

Fiind intrebata Iuliana prin ce se diferentiaza lumea e acolo, aceasta a mentionat: „Ce am observat acolo si la noi nu este daca sa vorbim de inaltii oficiali, ei se opresc si discua cu jurnalistii foarte lejer, au discutii foarte prietenoase, sunt foarte deschisi si in sala de presa au venit de cateva ori inalti oficiali neanuntand si vorbind foarte calm si linistit, ceea ce la noi mai rar intalnesti”.

Organizatorii evenimentului la care a cantat Dan Balan, prima reactie dupa ce fanii l-au acuzat pe artist ca a urcat baut pe scena

Iuliana a dezvaluit si cum a fost anul 2023 pentru ea: „A fost un an foarte productiv, desi nu am planificat sa am atatea evenmente importante si atatea realizari, dar a fost foarte frumos, daca excludem situati internationala. Daca sa vorbesc despre situatia mea emotionala a fost foarte bien si o sa tin minte acest an mult timp”.

Si cel mai asteptat eveniment din viata Iulianei este nunta, fiind intrebata daca urmeaza in 2024, aceasta a mentionat: „Noi vrem, insa noi nu am vorbit cu nici un organizator, cu nici o sala de evenimente si este riscant la sfarsit de 2023 sa spui ca in 2024 o sa faci nunta. Caci putem sa nu gasim locuri, dar noi speram sa gasim”.

De ce s-au despartit Andreea Marin si Stefan Banica: „Am luat masuri tarziu”

Articole din aceeasi categorie