28.12.2023
De ce s-au despartit Andreea Marin si Stefan Banica: „Am luat masuri tarziu”

Iata motivul adevarat pentru care Andreea Marin si Stefan Banica au divortat! Fosta prezentatoare TV a marturisit ca a trecut printr-o perioada zbuciumata pe cand era casatorita cu Stefan Banica Jr. si ca acest lucru a dus-o la depresie. Vedeta de televiziune a facut dezvaluiri despre ce s-a intamplat intre ei cu adevarat.

Andreea Marin a dezvaluit in podcastul lui Mihai Morar ca in perioada in care a fost casatorita cu Stefan Banica, din punct de vedere emotional era la pamant, din aceasta cauza a ajuns sa se imbolnaveasca de depresie. Atunci a considerat ca este momentul sa faca o schimbare majora in viata sa.

„Eram nefericita! Eram bolnava, pentru ca depresia este o boala, sa o recunoastem. Aveam insomnii, ma trezeam plangand fara motiv. Din afara, aveam viata perfecta. Dar in mine era un zbucium continuu. Singurul moment fericit era atunci cand imi tineam copilul in brate! Nu voiam sa realizez ca am o problema, nu! Eu eram o femeie puternica. Cazul Madalinei Manole mi-a dat de gandit. Dupa tragedie, ascultam la TV un interviu cu un psiholog care vorbea despre semnele depresiei si mi-ai dat seama ca sunt multe comune. Asa ca am decis sa con sult un specialist sa verific.

Sufleteste nu eram bine! Am luat masuri tarziu, dupa cum stiti cu totii (n.r. se refera la divortul de Stefan Banica Jr.). Nu eram bine in viata personala. Daca as putea sa schimb ceva la trecut, as fi mai atenta la alegerile pe care le fac! La oamenii din jur.”, a marturisit vedeta.

Anatol Durbala si-a surprins sotia cu un cadou pe patru roti: „M-ati tot intrebat si chiar certat, indignand-va ca eu nu fac cadouri sotiei mele” - VIDEO

Stefan Banica ar fi fost agresiv cu Andreea Marin

Stefan Banica si Andreea Marin s-au casatorit in SUA, in 2005. Pe 15 decembrie 2007 a venit pe lume Violeta. Artistul mai are un copil, Radu Stefan, de 11 ani, a carui mama este Camelia Constantinescu. In ianuarie 2013, Andreea si Stefan si-au anuntat divortul. Andreea are o relatie cu Adrian Brancoveanu de mai multi ani, iar Banica este casatorit cu cantareata Lavinia Parva, cu care are si un copil.

„Stiu ca o jignea si o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, cand nu mai avea replica in fata ei, incepea si o umilea. Si daca ea ii raspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toti prietenii stiau, dar nimeni nu a spus nimic pana acum. Daca ar fi tacut si nu ar fi iesit cu minciunile acelea la Antena, probabil ca nu as fi spus niciodata ca o batea pe nevasta-sa. Dar as vrea sa stie lumea cat de ipocrit este”, a spus Sabin Ivanof in urma cu ceav timp intr-un interviu.

Horoscop 28 decembrie 2023. Cele mai cicalitoare zodii. Nativii care nu te lasa in pace

„De cate ori aveau probleme si ea voia sa divorteze sau voia sa spuna la presa, el o punea sa semneze tot felul de conventii notariale, conform carora va plati despagubiri daca vorbeste. Nu putea sa spuna nimic, altfel ii punea creditul in carca. Deci ea, patru ani, pana a iesit in 2012 din acest credit, nu a putut sa spuna nimic”, a marturisit afaceristul pentru Click! in urma cu cativa ani.

Articole din aceeasi categorie