27.12.2023
Organizatorii evenimentului la care a cantat Dan Balan, prima reactie dupa ce fanii l-au acuzat pe artist ca a urcat baut pe scena

Dan Balan a sustinut in Ajunul Craciunului, la Chisinau, un spectacol de exceptie, insa unii fani l-au acuzat ca ar fi consumat alcool inainte de a urca pe scena. Ulterior, organizatorii show-ului „Dan Balan- Christmas Magic 2024” au avut prima reactie si au respins ferm acuzatiile la adresa cantaretului.

​Dupa ani la rand in care nu a mai urcat pe scena, Dan Balan si-a facut aparitia pe data de 24 decembrie in cadrul spectacolului organizat de RB Agency la Chisinau. Unii fani care au fost prezenti la concert sau care au vazut prestatia cantaretului pe retelele de socializare au fost de parere ca acesta a urcat pe scena in stare de ebrietate sau sub influenta substantelor interzise.

balanut

Moment neasteptat in direct la O Seara Perfecta! Cum a fost surprinsa Anisoara Loghin: „Cu ocazia zilei tale de nastere nu am putut ramane cuminti in redactie” - VIDEO

„Nu stiu daca este beat sau nu, dar canta frumos, bravo”/ „Beat, obosit, nu conteaza. Dar canta bine!”/ „Bravo lui un artist de nota 200, canta si beat ce are, canta super frumos”, au fost comentariile unor internauti.

craciunadff

Ulterior, organizatorii evenimentului au negat acuzatiile si au transmis ca artistul s-a implicat trup si suflet in realizarea concertului, ocupandu-se personal de scenariul evenimentului si de toate aspectele artistice.

balanel

O amintire funny de Craciun cu Irina Rimes: „Ne-am imbatat odata...” - VIDEO

„Echipa noastra a dedicat saptamani intregi pentru a realiza acest eveniment sub indrumarea meticuloasa a unui artist perfectionist precum Dan Balan.Dan Balan a fost implicat complet in proiect, personal ocupandu-se de compozitia scenei, scenariul evenimentului si de alte aspecte artistice. Mentionam si faptul ca in noaptea dinaintea concertului Dan Balan a fost implicat in decorarea scenei, fiind necesare o serie de modificari de ultim moment, iar orele dinaintea concertului le-a dedicat pregatirii productiei (sonorizare, show-ul de lumini si vizual). Pe fondul unei oboseli extreme, e posibil ca anumite momente in care artistul a vorbit cu publicul sa fi fost interpretate intr-un mod particular, dar intreaga reprezentatie artistica a fost exceptionala”, au transmis organizatorii.

balanul

Dan Balan este un cantaret, compozitor, producator, instrumentist si textier. Este primul si unicul artist de la noi din tara, nominalizat pentru premiul Grammy, in calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cantareata americana Rihanna si rapper-ul T.I..

Olga Tapordei nu a mai putut escalada cel mai inalt varf din America de Sud! Care a fost motivul, dar si cum se simte: „Cel mai greu mi s-a dat decizia de a cobora” - FOTO

Articole din aceeasi categorie