28.12.2023
Ce bijuterii se poarta in 2024? Care sunt cele mai actuale tendinte pe care sa le urmezi daca vrei sa fii in trend - VIDEO

Mai sunt cateva zile si pasim in noul an, iar de Revelion conteaza ce imbracam, dar si ce bijuterii purtam. Despre asta a discutat Luminita Maxian si Virginia Moraru, fiind invitate in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Surprizele continua pentru Anisoara Loghin. Desi au trecut 2 zile de la aniversarea prezentatoarei, aceasta a primit inca un cadou frumos, de aceasta data din partea celor de la EV GOLD. Este vorba despre un buchet imens de trandafiri, dar si un colier.

In 2024 exista cateva tendinte in materie de bijuterii. „Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeilor, inclusiv si diamantele. Anul 2024 ne ofera cateva nuante, cum ar fi: verde, galben si rosu. In aceste nuante sunt si pietre pretioase si semipretioase. Piatra verde aduce noroc, piatra rosie la fel si galben inclusiv. Este ok sa fie aur, diamante, sa fie intr-o combinatie frumoasa”, a spus Luminita Maxian, manager superior EV GOLD.

Imagini fabuloase de la cununia lui Ianis Hagi. Aleasa lui a purtat rochii de 26.000 $, mama lui a stralucit, decorul, ca la Hollywood - FOTO

De asemenea, Maxian a dezvaluit care sunt pietrele anului 2024: „Piatra anului 2024 este citrinul, este o piatra semipretioasa ce vine in combinatie cu diamante. Desigur este si piatra verde, smaraldul”.

„Avem mai mult in stoc, inclusiv aur alb, pentru ca el este cel mai intrebat. Aurul alb se combina foarte bine cu diamantele”, a povestit Luminita Maxian, manager superior EV GOLD.

De curand, EV GOLD a mai deschis un magazin, mai exact al 5-lea. „Brand-ul este deschis din 2013, iar prima filiala a fost deschisa in Donduseni si celelalte 4 in orasul Chisinau. Avem o varietate foarte mare a bijuteriilor, clienti fideli si fericiti. Noi, consultantii, ne expunem la maxim. Noi ne straduim sa intram in orice situatie chiar daca clientul nu cunoaste unele criterii. Brand-ul propune mereu reduceri foarte bune si comode pentru oricine”, a explicat Luminita Maxian, manager superior EV GOLD.

Kathryn C si-a facut o schimbare radicala de look! Cum arata cu parul grizonat - FOTO

„De ce oamenii ar trebui sa va aleaga pe voi?”, a intrebat Anisoara Loghin. „Magazinul EV GOLD nu este doar o retea de bijuterii, EV GOLD reprezinta individualitate. Noi oferim servicii individuale pentru orice persoana”, a raspuns Virginia Moraru, manager de vanzari EV GOLD.

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie