08.07.2024
Magnat, despre momentul în care a vrut să renunțe la cariera muzicală: „Eu am și o piesă despre asta, dar...” - VIDEO

Au fost momente în care și-a dorit să renunțe la muzică. În cadrul podcastului „mai întreb o dată”, Maxim Saculțan, cu numele de scenă Magnat, a recunoscut că și-a dorit să renunțe la muzică, ba chiar a scris o piesă cu care voia să-și marcheze plecarea.

Au fost momente în care Magnat și-a dorit să renunțe la muzică și să meargă mai departe pe calea sportului. „A fost, eu am și o piesă despre asta, dar ea nu e lansată și nici nu o să fie lansată, se numește <<Ultima piesă>>”, a spus Magnat.

„Sună foarte bine, eu aș schimba tot textul ca să o lansez, are o linie melodică foarte interesantă”, a adăugat interpretul.

Această piesă descrie o perioadă dificilă din viața lui. „Eu mă ocupam cu sportul mult, dimineața cum mă trezeam, la ora 7, veneam la ora 9 seara înapoi și asta era toată viața mea, iar pe lângă asta încercam să mai integrez muzica în viața mea”, a povestit interpretul.

Se gândea că dacă va fi concentrat mai mult pe sport, va avea succese mai mari. „Mă gândeam că aș face mult mai bine sport, dacă aș lăsa muzica la o parte”.

Mihaela Ionașcu, dezvăluiri în premieră despre relația cu solistul trupei „7Klase”, Cătălin Caragea: „Se exprima de parcă se vedea pierdut în viață” - VIDEO

„Știu că o să regret / Dar e ultima piesă /  Cu lacrimi în ochi / Eu sunt primul care iese din rap / E ultimul trac / Că așa-i în viața asta / Nu totul e drept”, sunt câteva dintre versurile piesei.

Prietenii au fost cei care l-au pus pe gânduri, iar într-un final nu și-a mai dorit să lanseze piesa. „Cred că atunci i-am trimis și lui Feoctist, am mai trimis-o la câțiva prieteni de-ai mei, ei îmi spuneau că e tare bună, dar să n-o scot”.

Olga Țapordei a escaladat cel mai înalt vârf din America! Cum arată bucătăria din tabăra ei, dar și ce diferențe de naționalitate a simțit - VIDEO

„Eram așa un om, dacă mi-am pus ceva în cap, trebuia s-o lansez și credcă m-am mai gândit la asta vreo 2-3 zile și am înțeles că mai bine nu, mai aștept puțin, în orice moment pot să o scot. Am mai răbdat puțin și iată din momentul acela, niciodată nu m-am gândit s-o pubic”, a adăugat Maxim Saculțan.

Maxim Saculțan este un sportiv și un artist cunoscut de la noi din țară care iubește să creeze muzică și să reprezinte Republica Moldova pe arena internațională. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc detalii despre viața lui personală.

SURSĂ FOTO: Instagram/maxim.sacultan_magnat

Articole din aceeasi categorie