08.07.2024
Așa începe dimineața Vladei Mardari! Ce face prezentatoarea iSănătate pentru a se menține în formă - VIDEO

Astăzi, prezentatoarea emisiunii iSănătate de la Pro TV Chișinău, Vlada Mardari, și-a început dimineața devreme la sala de sport. Aceasta este o rutină obișnuită pentru ea, întrucât promovează un stil de viață activ și sănătos printre urmăritorii săi de pe rețelele sociale.

În filmulețul publicat de Vlada Mardari pe Instagram, echipată corespunzător, aceasta execută fandări cu greutăți.

„Săptămâna reușită începe cu sport”, a menționat prezentatoarea PRO TV în descrierea video-ului.

Invidia în lumea teatrului! Dezvăluiri sincere de la actrița Inna Colbasiuc: „Nu mi se spunea cu text deschis, dar...” - VIDEO

De asemenea, în timpul liber Vlada găsește plăcerea în dans, adăugând astfel o notă de diversitate în activitățile ei fizice. Iar pentru a menține un echilibru și mai profund în viața sa, Mardari se străduiește să adopte o alimentație corectă și bogată în nutrienți esențiali pentru un corp sănătos.

Ivan Corșunov, canotorul moldovean care a cucerit aurul la Campionatul Mondial Studențesc - FOTO

Prin exemplul personal și prin mesajele sale, Vlada încurajează urmăritorii ei să opteze pentru alegeri sănătoase: să valorifice beneficiile unei activități fizice regulate și a unei alimentații corecte.

Vlada Mardari este prezentatoarea emisiunii iSănătate de la PRO TV. Aceasta s-a căsătorit în 2018 cu Tudor Mardari. Cei doi au împreună o fetiță, Naomi.

Articole din aceeasi categorie