16.08.2022
Sydney Sweeney a recunoscut care au fost cele mai dificile scene din timpul filmarii serialului „Euphoria”: „Trebuia sa ma comport de parca nimic nu se intampla” - VIDEO

Sydney Sweeney, intr-un interviu pentru Deadline, a povestit despre filmarile serialului „Euphoria” si a recunoscut care dintre scene au facut-o sa se simta incomod. 

Pentru rolul Cassiei, actrita a fost nominalizata la premiul „Emmy” drept cea mai buna actrita in rol secundar. Sydney a mentionat ca ei i-a fost greu sa joace in scena in care personajul ei trebuia sa vomite: pentru aceasta scena, Sydney a tinut in gura un tub special. 

„Acel tub mi-a umplut gura cu bucatele de mancare si nici nu stiu ce era macar, insa eu trebuia sa-l tin in gura. Trebuia sa ma comport de parca nimic nu se intampla si apoi, la momentul potrivit, trebuia sa vomit”. 

Lidia Isac a devenit mama pentru a doua oara! Interpreta a publicat o imagine emotionanta cu fiica sa nou-nascuta: „Bine ai venit in familia noastra” - FOTO

Un al moment, in care actrita a experimentat un disconfort a fost cand Cassie a aparut pe scena in cel de-al doilea sezon al serialului. Sydney a mentionat ca ei mereu i-a fost frica de prestatiile in public, iar in acea scena publicul era real. 

Dupa spusele actritei, anume acest rol a ajutat-o sa se simta mai increzuta pe platourile de filmare. 

A recunoscut ca a devenit tatic! Ce declaratii a facut Patrick Hanganu in mediul online: „Am vrut sa tin asta in secret, dar mi-am dat seama ca...” - VIDEO

„A fost o experienta grozava - a fost atat de distractiv sa joc toate emotiile nebune pe care le traia personajul meu”.

Sydney sustine ca cel mai des ea joaca rolul unor personaje care nu sunt asemanatoare cu ea in realitate si considera ca aceasta este o mare provocare pentru ea insasi. Cu toate acestea, rolul Cassiei este o expectie. 

Richard Gere, la 72 de ani, indragostit ca un adolescent de sotia in varsta de 39 de ani

„Cassie este unul dintre personajele care imi sunt apropiate. La fel ca ea, eu caut iubire si atentie si imi este frica de singuratate. Am fost si eu adolescenta si pot spune ca am multe in comun cu acest personaj”.

Articole din aceeasi categorie