16.08.2022
Alexei Marjeneanu - primul model moldovean la Yves Saint Laurent! Afla povestea din spatele succesului tanarului de 18 ani - FOTO

Alexei Marjeneanu a devenit la doar 18 ani, primul moldovean care a defilat pentru celebra Casa de Moda Yves Saint Laurent. Baiatul a participat la prezentarea de moda a colectiei de vara pentru barbati, care s-a desfasurat chiar in deset, langa orasul Marrakech.

Baiatul a inregistrat un real succes, intrucat felul nonconformist de a fi, parul roscat si corpul de model l-au ajutat sa fie ales dintre sute de candidati.

Acesta a fost anuntat despre marea sa realizare chiar inainte de sustinerea examenului de bacalaureat: „Am implinit 18 ani, absolveam scoala, aveam examene de BAC cand am fost anuntat ca am posibilitatea sa lucrez cu Saint Laurent. De obicei toate castingurile sunt online sau sunt trimise doar fotografii. Cei de la Saint Laurent au vrut sa ma vada live, asa ca mi-au platit zborul si cazarea", a spus el intr-un interviu acordar recent. 

A recunoscut ca a devenit tatic! Ce declaratii a facut Patrick Hanganu in mediul online: „Am vrut sa tin asta in secret, dar mi-am dat seama ca...” - VIDEO

Totodata, tanarul sustine ca aceasta experienta a fost mai degraba un basm. Acesta a avut parte de repetitii cu profesionalisti in domeniu, cu oameni celebri si circumstante incredibile.

De dragul carierei sale in modeling si a contractului semnat, Alexei a ales sa ia pauza un an de la studii pentru a se dedica total darului sau de a fi model.

Lidia Isac a devenit mama pentru a doua oara! Interpreta a publicat o imagine emotionanta cu fiica sa nou-nascuta: „Bine ai venit in familia noastra” - FOTO

Sursa FOTO: INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie