19.02.2024
Iubita lui Killa Fonic, asaltata cu mesaje despre Irina Rimes! Cum a reactionat actuala partenera a artistului: „Ar ajuta-o mai mult daca...” - VIDEO

Actuala partenera a lui Killa Fonic a primit mai multe mesaje legate de fosta iubita a cantaretului, Irina Rimes. Iata cum a reactionat tanara si ce le-a spus internautilor!

​Kill Fonic, unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din lumea mondena romaneasca, traieste o frumoasa poveste de dragoste si a trecut peste despartirea de Irina Rimes, insa multi dintre urmaritorii sai nu au uitat acest lucru.

Actuala iubita a artistului a primit mai multe mesaje despre cantareata, spunand ca era mai potrivita pentru el decat este ea acum, dar nu s-a aratat deloc deranjata de reactii, ba chiar i-a indrumat pe cei care considera acest lucru sa o sustina pe Irina Rimes, sa ii asculte muzica si sa ii cumpere albumele.

„Daca e mai buna, nu mai bine intri la ea pe TikTok sa ii lasi comentarii?! Sau poate ar fi mai bine sa cumperi un album, sau un bilet la un concert. In loc sa scrii pe TikTok cred ca ar ajuta-o mai mult daca i-ai asculta piesele pe platforme, sa sustii artistul”, a declarat iubita lui Killa Fonic, pe TikTok.

La ai sai 25 de ani, cea mai mare dorinta este sa fie sanatoasa! Anastasia Nichita, mesaj emotionant de ziua ei de nastere - FOTO

Killa Fonic, despre despartirea de Irina Rimes: „Relatia s-a terminat in 2017”

In urma cu ceva timp, artistul a sustinut un concert in Bucuresti, acolo unde un spectator tinea in mana un balon rosu, moment in care Killa Fonic a rabufnit.

„N-am niciun balon, Irina este maritata(...). Am zis asta la doua concerte, a doua zi pe TikTok lumea vorbea opusul. Eu sunt sigur acum, oricat de beti am fi, ca intelegeti, da? Relatia aia s-a terminat in 2017, a fost atunci, acum suntem in alt an”, a spus Killa Fonic, in cadrul concertului.

Mai mult decat atat, artistul a cerut balonul din public si l-a spart in fata tuturor:

„Balonul ala l-ai primit cadou sau ceva? Il iubesti, tii la el, ai dori sa il pastrezi? As dori sa il aduci aici pe scena ca sa pot sa il sparg, cum am facut si in alte concerte”, a mai spus cantaretul, pe scena.

Omleta taraneasca - delicioasa si sanatoasa! Cine se pricepe mai bine sa o gateasca, Mihai Falca sau Valeriu Stoianov - VIDEO

Articole din aceeasi categorie