19.02.2024
Omleta taraneasca - delicioasa si sanatoasa! Cine se pricepe mai bine sa o gateasca, Mihai Falca sau Valeriu Stoianov - VIDEO

Daca exista o reteta universala pe care sa o poata gati toti barbatii, atunci aceasta este omleta. Anume asta au gatit invitatii de sambata, a emisiunii „Gusturile se Discuta”, Mihai Falca si Valeriu Stoianov. Vezi care a fost atmosfera in bucatarie, in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„S-a gatit o reteta extrem de sofisticata - omleta. Cine a ales reteta?”, a intrebat Iulia Deliu. „Omleta taraneasca, cea mai rapida, consider eu. Putem noi si mai multe, dar am ales ceva mai simplu”, a raspuns Valeriu Stoianov.

Totodata, in cadrul live-ului, interpretul Mihai Falca a fost intrebat cat des gateste. „Nu chiar des. Mie imi place sa gatesc la gratar, dar la bucatarie pot sa fac niste paste cu ton, cu creveti, ceva rapid, altfel nu”, a recunoscut el.

Dorian Popa si-a vazut visul cu ochii. Influencer-ul a spus totul, in urma cu ceva timp: „A venit momentul sa va dau vestea cea mare”

Spre deosebire de Mihai, Valeriu are ocazia sa gateasca mai des. „Am ocazia mai des, deoarece sotia este cu micuta. Trebuie sa facem fata, sa ii dau o mana de ajutor. Ma descurc”, a mentionat Stoianov.

Totodata, si Petru Chicu a pregatit o reteta delicioasa in cadrul cele mai recente editii  „Gusturile se Discuta”.

„Astazi vreau sa va alint cu un fajitas facut cu mai multe gusturi exotice. O mancare mexicana, iute, picanta, cu sos de soia, sos teriyaki, susan”, a spus chef-ul.

Svetlana Nichitina a rupt tacerea! Care este motivul despartirii de Patric Hanganu - FOTO

Articole din aceeasi categorie