19.02.2024
La ai sai 25 de ani, cea mai mare dorinta este sa fie sanatoasa! Anastasia Nichita, mesaj emotionant de ziua ei de nastere - FOTO

Astazi, 19 februarie 2024, Anastasia Nichita isi sarbatoreste aniversarea de 25 de ani, luptatoarea a publicat in mediul online imagini senzationale, dar si un mesaj emotionant.

Anastasia Nichita a publicat in aceasta dimineata cateva imagini de la o sedinta foto pregatita pentru a fi postata de ziua ei de nastere, iar in descriere a mentionat: „Aveam alt text pregatit pentru aceasta postare! Insa, din pacate stau intinsa pe pat cu cartilajul rupt la trei coaste si privesc pozele astea frumoase pe care am reusit sa le fac inainte de cele intamplate! Tot ce-mi doresc la ai mei 25 este sa fiu sanatoasa, restul sunt trecatoare”.

Svetlana Nichitina a rupt tacerea! Care este motivul despartirii de Patric Hanganu - FOTO

La sedinta foto aniversara, Anastasia a ales sa poarte o rochie de culoare rosie, cu trena. Luptatoarea si-a asortat tinuta cu o pereche de cercei cu diamante si pantofii sclipitori, iar buzele rosii au completat perfect outfit-ul.

O minte sanatoasa intr-un corp sanatos! Doina Danielean s-a apucat de pilates. Cum are loc un antrenament de-al bloggeritei - VIDEO

Un mesaj de felicitare pe social media a publicat si logodnicul acesteia, Valeriu Mircea, care a scris: „La multi ani, scumpa mea! Astazi, pentru tine este o zi importanta , vreau doar sa-ti spun ac eu voi fi mereu alaturi si te voi sustine in toate, te iubesc scumpa mea”.

Anastasia a fost surprinsa si la miezul noptii de cativa prieteni care i-au adus un tort aniversar, flori si baloane.

„Merg la operatiile estetice ca la manichiura”! Cine este vedeta de la noi care a ajuns sub bisturiu - VIDEO

Anastasia Nichita este intr-o relatie cu Valeriu Mircea, luptator si el, de mai mult timp. Cei doi s-au logodit acum un an, formand un cuplu frumos si armonios.

Articole din aceeasi categorie