23.08.2022
Iubirea adolescentina a lui Elon Musk a publicat o poza rara din tineretea omului de afaceri! Vezi cum arata imaginea pe care a scos-o la licitatie - FOTO

Fotografiile de arhiva ale antreprenorului de succes Elon Musk vor fi disponibile in curand la licitatie.

La 51 de ani, Elon Musk se claseaza ca fiind cel mai bogat om din lume si unul dintre cei mai cunoscuti printre randurile antreprenorilor. 

Tot mai des afacerile si companiile sale apar in titlurile mass-media, si tot atat de des s-a facut mai remarcat si datorita scandalurilor in care a fost implicat.

5 cele mai teribile tentative de asasinare a celebritatilor

 Chestia este ca acum jurnalistii investigheaza cu interes tot parcursul si evolutia vietii personale a lui Musk, care are deja noua copii, cinci dintre ei fiind din prima sa casatorie.

Elon Musk

Recent, una dintre fostele sale iubite a anuntat public ca scoate la licitatie o poza rara, facuta de ea in perioada in care Elon era foarte tanar.

Elon Musk in tinerete

Presa strainta anunta ca este foarte interesata de cat de mult vor aprecia fanii astfel de poze rare. La urma urmei, chiar nu exista multe imagini de arhiva cu Elon in mediul online.

elon-musk-young - TESLARATI

Doina Ciobanu - moldoveanca cu 1 milion de urmaritori pe Instagram, care a facut din moda si salvarea planetei o prioritate - FOTO

Watch a young Elon Musk get his first supercar in 1999 - YouTube
Articole din aceeasi categorie