22.12.2022
Isi sarbatoresc ziua onomastica! Cine sunt vedetele de la noi care poarte numele Anastasia - FOTO

Sfanta Mare Mucenita Anastasia este sarbatorita in calendarul crestin ortodox pe data de pe 22 decembrie. Echipa Perfecte.md a pregatit o lista cu cele mai cunoscute vedete din Republica Moldova care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica. 

Anastasia Fotachi - model 

Anastasia Fotachi este una dintre cele mai urmarite tinere din Republica Moldova. Aceasta se lauda cu peste 200 de mii de urmaritori pe Instagram si aproape 46 de mii - pe TikTok. A devenit cunoscuta in special dupa ce a castigat titlul de „Miss Bikini Moldova 2015”. In anul 2022, tanara s-a casatorit cu omul de afaceri Gabriel Stati, cu care este impreuna de mai multi ani. 

Visul ei a devenit realitate! Leo Ciobu a facut cunostinta cu una dintre cele mai mari legende ale filmelor de actiune. Vezi imaginile pe care le-a publicat culturista pe Instagram - FOTO/VIDEO

Anastasia Iacub - Miss Moldova 2015

Anastasia Iacub a devenit cunoscuta in 2015, cand a obtinut titlul prestigios de „Miss Moldova”. Pasionata de modelling, aceasta este urmarita de multi oameni pe retelele de socializare. Anastasia Iacub are grija sa-si suprinda fanii cu postari interesante, sfaturi utile si retete sanatoase. In 2019, aceasta a participat in cadrul reality show-ului rusesc „Dom 2”. 

Anastasia Lazariuc - interpreta

Anastasia Lazariuc, in varsta de 69 de ani, este o cantareata romana originara din Republica Moldova, decorata cu „Ordinul Republicii” al Republicii Moldova.

Pentru ea, baletul inseamna mai mult decat o pasiune! Povestea balerinei Ana Oleinic: cat de grea este aceasta meserie si ce sacrificii trebuie sa faci ca sa ai succes: „Uneori, am impresia ca suntem masochisti” - INTERVIU

Anastasia, fiica Xeniei Deli

Anastasia, in varsta de patru anisori, este fiica cunoscutului model din Republica Moldova, Xenia Deli si al Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, om de afaceri si milionar egiptean. 

Anastasia Nichita - luptatoare

La sfarsitul anului trecut, Anastasia Nichita a luat aurul la Cupa Mondiala de lupte, la categoria 57 de kg. In anul 2022, luptatoarea a devenit campioana mondiala la Belgrad. Tanara este intr-o relatie cu luptatorul din Republica Moldova, Valeriu Mircea, cu care locuieste impreuna. 

„Un gest de suflet!” Emilian Cretu - pus pe fapte bune. Actorul a decis sa doneze lemne batranilor vulnerabili din Negureni - FOTO

Anastasia Jantic - interpreta

Anastasia Jantic este o interpreta din Republica Moldova. Aceasta este si profesoara de canto si co-fondatoarea unei scoli de vocal de la noi. Pe data de 5 octombrie 2019, artista s-a casatorit cu iubitul sau, Sandu Scobioala. 

Articole din aceeasi categorie