22.12.2022
Visul ei a devenit realitate! Leo Ciobu a facut cunostinta cu una dintre cele mai mari legende ale filmelor de actiune. Vezi imaginile pe care le-a publicat culturista pe Instagram - FOTO/VIDEO

Deja de cateva saptamani, culturista se afla la Las Vegas, acolo unde participa in cadrul concursului international Mr Olympia.

Recent, in cadrul concursului, Leo a avut ocazia sa-l intalneasca si sa vorbeasca cu nimeni altul decat Michael Jai White.

„One more dream! Nice to meet you Michael Jai White. Legend of action films.”, in traducere din engleza „Inca un vis! Ma bucur sa te cunosc Michael Jai White. Legenda filmelor de actiune.”, a scris culturista in descrierea postarii pe care a facut-o pe Instagram.

La 76 de ani, Stallone arata la fel de bine ca atunci cand juca rolul lui Rambo. Cum l-au surprins paparazzii

Ciobu a postat de asemenea si un video in care vorbeste cu indragitul actor al celor mai populare filme de actiune din toate timpurile.

Michael Richard Jai White este un actor american, practicant de arte martiale, regizor si actor de voce. A jucat in filme precum Black Dynamite, Spawn, Cavalerul negru si De cealalta parte a justitiei.

Vor lucra si de sarbatori! Afla ce isi doresc membrii trupei Akord in acest an de la Mos Craciun, dar si cum a fost 2022 pentru ei - VIDEO

Leo Ciobu este o culturista populara de la noi din tara. Aceasta a participat la un concurs de bodybuilding si a obtinut locul doi.

„Un gest de suflet!” Emilian Cretu - pus pe fapte bune. Actorul a decis sa doneze lemne batranilor vulnerabili din Negureni - FOTO

Articole din aceeasi categorie