22.12.2022
„Un gest de suflet!” Emilian Cretu - pus pe fapte bune. Actorul a decis sa doneze lemne batranilor vulnerabili din Negureni - FOTO

Actorul si influencerul din Republica Moldova Emilian Cretu da start unei noi campanii, care se numeste „Caldura Pomului de Craciun”.

Pe pagina sa de Instagram, Emilian Cretu a publicat o serie de fotografii, in care il vedem in mijlocul multor lemne, alaturi de un text sensibil. 

Potrivit actorului, aceasta a fost una dintre cele mai fericite zile din acest an. „Anul acesta, un an complicat de altfel, bradul familiei Cretu s-a transformat in campania #caldurapomuluidecraciun”. 

Vasile Macovei a revenit in forta! Afla in ce domeniu a activat interpretul in ultimii 3 ani, dar si cine este iubita lui: „Cand este dragoste, lucrurile par si sunt altfel” - VIDEO

Asadar, dupa sarbatorile de iarna, care se apropie din ce in ce mai tare, o multime de lemne vor fi donate batranilor vulnerabili din Negureni, satul natal al lui Emilian Cretu. Iar pentru a taia lemnele si a le aranja, actorul a fost ajutat de multi oameni carora le pasa. 

Iar pana atunci, lemnele au fost aranjate in forma de brad si au fost decorate cu luminite de toate culorile. „Bradul” acum este plasat in centrul satului Negureni. 

„Un mare multumesc primarului si tuturor celor ce ne-au dat o mana de ajutor azi…”, a afirmat actorul Emilian Cretu. 

Atat abonatii, cat si prietenii si colegii sai l-au sustinut si incurajat pe actor cu cuvinte frumoase. „Bravo, Emilian! Un gest de suflet, uman!”, a scris actrita Ina Colbasiuc. „Un gest minunat. Batranii din Negureni se vor incalzi in aceasta iarna”, „Fie ca acest bradut caldut sa incalzeasca casele si inimile tuturor batraneilor din Negureni. Multa sanatate tie si familiei tale”, „Bravoooo, un gest foarte frumos”, „Bravo Emilian! E bine sa fie in fiecare sat asa sustinator si un primar pentru oameni”, „Bravo tie Emilian pentru asa gest... de folos oamenilor... respect”, „Admiratie si respect”, „Da chiar esti bravo, Emilian!”, sunt doar cateva dintre comentariile pozitive ale internautilor. 

A fost un an plin de realizari frumoase pentru Victoria Lungu! Artista a lansat recent un nou colind si un videoclip in care apare si fiica sa, Valerie - VIDEO

Emilian Cretu este unul dintre cei mai renumiti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Articole din aceeasi categorie