26.03.2021
Irina si Sergiu Kovalsky - pe malul marii Rosii cu toata familia. Ce i-a nemultumit si indignat pe artisti in Egipt - VIDEO

Au bucurat cu muzica si prezenta lor sute de persoane participand la cele mai frumoase evenimente din viata celor la care au mers, iar acum Irina si Sergiu Kovalsky se afla intr-o vacanta in Egipt cu toata familia. Intr-un live la O Seara Perfecta, interpretii au povestit cum se odihnesc pe malul marii Rosii:

"Ne-am pornit cu 3 copii, tatal lui Sergiu, cumetrii, prietenii si sora mea cu familia ei", povesteste Irina in cadrul emisiunii.

Desi e pandemie, artistii zic ca usor au ajuns in Sharm el Sheikh : "Pentru a ajunge in Egipt am facut intreaga familie testul Covid care a fost negativ, iar la intoarcerea in Moldova la fel vom prezenta testul facut de aici, pentru a nu sta in izolare" 

Olesea Rascu - din nou la cratita! Ce a pregatit cantareata de aceasta data? „De ras si de plans”

Cuplul de artisti zic ca si in Egipt sunt cunoscuti si isi intalnesc fanii: "Am intalnit multi fani aici din Ucraina care ne urmaresc. A fost placut ca si in Egipt suntem recunoscuti. Cand le spunem localnicilor de aici, soferilor sau ghidului, ca noi suntem artisti, deodata ne fac reduceri, doar pentru a-i promova", povesteste Sergiu. 

Modelul care s-a fotografiat complet goala fiind insarcinata, Emily Ratajkowski, a socat fanii cu o noua fotografie. Vezi imaginea care a adunat peste 2 milioane de aprecieri

Dar nu totul este atat de bine cum pare, Irina pe pagina sa de Instagram a scris o postare in care zice ce nu ii place acolo :"Mancarea nu este buna. Bineinteles nu ramai flamand, dar in vacanta vrei sa mananci gustos. Dimineata, cu exceptia oualor prajite si a unui croissant cald, nu imi vine sa mananc nimic. Totul este fara gust si nenatural!"  , scrie interpreta in postare.

Totodata, cuplul a afirmat ca mancarea nu este una dintre cele mai bune, dar acestea sunt consecintele pentru ca e pandemie: "Da, ce am scris pe pagina e adevarat, nu mi-a placut mancarea de aici, dar ne-a fost explicat ca sunt putini oameni in hotel si de aceea este ce este" ,sustine Irina.

Sosia lui Meghan Markle, probleme dupa difuzarea interviului acordat de Ducii de Sussex. Ce a patit Sarah Mhlanga

Serghei si Irina s-au casatorit in 2012. Cei doi cresc impreuna 3 copii - Liza, Serghei si Anghelina. Acestia au facut parte din formatia LUME. 

A declarat razboi kilogramelor in plus. Victoria Rosca: "Ultima data cand am slabit in halul asta...". Ce dieta a ales actrita acum

A vizitat peste 80 de tari si nu are de gand sa se opreasca aici. Cat de frumoasa, dar si de grea este munca in largul oceanului? Cristina Cuchiz: „Am dorit sa am un job bine platit si totodata sa cutreier lumea” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie