26.03.2021
A vizitat peste 80 de tari si nu are de gand sa se opreasca aici. Cat de frumoasa, dar si de grea este munca in largul oceanului? Cristina Cuchiz: „Am dorit sa am un job bine platit si totodata sa cutreier lumea” - VIDEO

Calatoresc si sunt platita pentru asta - este afirmatia Cristinei Cuchiz, care se pare ca a gasit JOBUL DE VIS. De mai bine de 5 ani, tanara munceste pe o nava de croaziera. A vizitat peste 80 de tari si nu are de gand sa se opreasca aici. Cat de frumoasa dar si de grea este munca in largul oceanului afla din reportaj. 

Citeste si :  A declarat razboi kilogramelor in plus. Victoria Rosca: "Ultima data cand am slabit in halul asta...". Ce dieta a ales actrita acum

Dorinta de a schimba ceva, a facut-o pe Cristina Cuchiz sa-si ia lumea-n cap si sa inceapa aventura vietii ei.

Cristina CUCHIZ , OSPATAR PE VAS DE CROAZIERA: „Eram foarte multumita de ceea ce aveam la Chisinau... sa am un job bine platit si totodata sa cutreier lumea”.

Mare i-a fost uimirea atunci cand a vazut pentru prima data o nava de croaziera.

Cristina CUCHIZ , OSPATAR PE VAS DE CROAZIERA:  „Prima nava pe care am muncit era foarte mare. M-am pierdut de multe ori... multe etaje, camere, iesiri. E un hotel mare. Este si morga pe croaziera... a avut un stop cardiac si cam asa. Compania are grija si transporteaza acasa”.

Munca de ospatar pe vas i-a oferit Cristinei posibilitatea de a cutreiera lumea-n lung si-n lat.

Tot muncind, tanara a cunoscut o multime de oameni, iar cu unii chiar a legat prietenii frumoase.

Cristina CUCHIZ , OSPATAR PE VAS DE CROAZIERA: „Pasagerii tot timpul intreaba... si bunei si copii si parinti. Pe nava ai ocazia sa intalnesti foarte multe nationalitati... prieteni mi-am facut de peste tot”.

Totusi, munca este doar varful icebergului, iar adevaratul farmec al job-ului pe o nava de croaziera este vacanta de care ai parte chiar in timp ce muncesti.

Cristina CUCHIZ , OSPATAR PE VAS DE CROAZIERA:  „Cand plecam intr-o vacanta obisnuita, plecam intr-un oras anume... m-a fascinat cand am facut croaziera in jurul lumii. A durat... va spun exact, 111 zile. Am trecut peste 3 oceane... nu e nimic complicat”.

Cristina CUCHIZ , OSPATAR PE VAS DE CROAZIERA: „Cred ca in jur de 80... am fost si in Alaska e de vis, foarte frumos. Am vazut si balene in Alaska... am avut ocazia sa vad. Erau vreo 3... e fascinant”.

Si chiar daca te pomenesti in largul oceanului, croazierele sunt unele dintre cele mai sigure calatorii.

Cristina CUCHIZ , OSPATAR PE VAS DE CROAZIERA: „Nu am avut situatii de risc maxim... ca in leaganul pentru copii”

Iar pentru cei care isi doresc sa incerce placerea unui voiaj printre valuri, Cristina are cateva sfaturi.

Citeste si :  Ti-e dor de mare? Manichiura de culoare albastra - tendinta perfecta pentru cei carora le este dor de vacanta si de usoara briza de vara

Sursa foto: Facebook

Articole din aceeasi categorie