26.03.2021
Sosia lui Meghan Markle, probleme dupa difuzarea interviului acordat de Ducii de Sussex. Ce a patit Sarah Mhlanga

Comparata dese ori cu Meghan Markle, Sarah Mhlanga trece printr-o perioada dificila dupa difuzarea interviului acordat de Ducii de Sussex pentru Oprah. 

Femeia de 38 de ani este considerata ”sosia” lui Meghan Markle, iar de-a lungul timpului a avut parte de beneficii datorita acestei asemanari, insa in aceasta perioada situatia nu mai este la fel de placuta. 

Ti-e dor de mare? Manichiura de culoare albastra - tendinta perfecta pentru cei carora le este dor de vacanta si de usoara briza de vara

Sarah Mhlanga (38 de ani) traieste in nord-vestul Angliei, alaturi de sotul ei si cei doi copii. Dupa apritia interviului care a starnit reactii in intreaga lume, englezoaica a declarat ca este ingrijorata pentru viitorul ei, deoarece a fost asaltata de numeroase mesaje negative din partea oamenilor. 

”Sunt oameni care cred ca Meghan a lansat un razboi Familiei Regale. Cum nu au acces la ea, ma folosesc pe mine ca sac de box.”, a explicat aceasta. 

”Am primit mesaje in care mi se spune ca ar trebui sa-mi fie rusine ca `o reprezint` pe Meghan. E foarte dureros. Imi place de ea, dar acum, dupa acest interviu, sunt ingrijorata ca oamenii nu ma vor mai angaja”, a adaugat femeia.

Rodica Cioranica, de ziua sa: „Micul dejun a fost extrem de sofisticat: o felie de paine cu unt...". Cum a fost felicitata jurnalista de catre mai multi artisti de la noi - VIDEO

Sarah a explicat ca asemanarea dintre ea si Meghan Markle a devenit un subiect de presa din 2017, insa la inceput nu a luat in serios acest lucru. 

Interzis minorilor! 10 cele mai controversate scene erotice din filme. De necrezut, dar unele protagoniste chiar au fost violate

”Am aparut intr-un articol, iar de atunci au aparut numeroase oportunitati. Oferte de munca, de la petreceri cu tematica regala, la aparitii TV. Nu ma gandeam ca pot castiga bani doar pentru ca seman cu cineva.”, a declarat englezoaica. 

Articole din aceeasi categorie