25.03.2021
Modelul care s-a fotografiat complet goala fiind insarcinata, Emily Ratajkowski, a socat fanii cu o noua fotografie. Vezi imaginea care a adunat peste 2 milioane de aprecieri

Modelul Emily Ratajkowski care s-a fotografiat complet goala fiind insarcinata, a publicat o fotografie in care isi alapteaza baietelul la san.

Pe 8 martie, celebrul model Emily Ratajkowski a devenit mama pentru prima data - vedeta in varsta de 29 de ani a adus pe lume un fiu, pe care l-a numit Silvestr Apollo. In timpul sarcinii, Emily a fost destul de deschisa cu fanii ei si le-a dat, in mod regulat, ocazia sa vada cum se schimba corpul ei si ce transformari i s-au intamplat in decurs de noua luni. 

Dupa ce a nascut, modelul a continuat sa impartaseasca fotografii personale. Ieri a publicat o imagine in care arata cum isi alapteaza nou-nascutul, care a adunat peste doua milioane de aprecieri. 

Emily Ratajkowski, aparitie spectaculoasa la mai putin de doua saptamani dupa ce a devenit mama

"Baiat dragut", a scris tanara mamica la descrierea postarii. La fotografie a reactionat si colega acestei, Ashley Graham, care, de asemenea, nu vede nimic rusinos in alaptarea publica, modelul si-a alaptat bebelusul chiar si in locuri publice. "Buna, dulceata mica" a comentat aceasta. 

In acelasi timp, Emily prefera sa ascunda fata copilului ei de straini, fotografiindu-l din spate. 

Shakira de Moldova - senzuala si flexibila! Tany Vander a rupt internetul, dansand pe ritmuri latine. Finalul este unul „grandios” - VIDEO

Emily Ratajkowski este o actrita si fotomodel american, nascuta in Marea Britanie. In 2018, Emily s-a casatorit cu regizorul Sebastian-Bira-Maklarda si i-a invitat la ceremonie doar pe cei mai apropiati, iar in octombrie 2020, femeia a anuntat ca este in asteptarea primului sau copil. Ulterior, aceasta a pozat complet goala intr-o sesiune foto.

Emily Ratajkowski s-a fotografiat nud in fata oglinzii, aratandu-si burtica de gravida

Articole din aceeasi categorie