04.04.2022
Mesajul si strigatul de durere postat de o interpreta ucraineana care te face sa plangi in hohote: „Sunt distrusa mintal. Rusii violeaza, ucid, distrug si tortureaza” - FOTO/VIDEO

Ieri, interpreta ucraineana Svetlana Tarabarova a impartasit cu cei aproape 580.000 de urmaritori gandurile si emotiile care o incearca odata cu inceputul razboiului. 

„Nu am cuvinte sa descriu acest genocid. Scriu aceste cuvinte si plang. Acum Rusia vrea sa distruga intreaga natiune ucraineana. Ei violeaza, ucid, distrug si tortureaza. Avem nevoie de ajutor, trebuie sa oprim aceasta groaza. Nu poate fi adevarat in secolul al XXI-lea. Nimeni nu merita asta. Sunt distrusa mintal. Inima mea sangereaza, nu mai am mila. Urasc Rusia! ”, a scris artista.

Aceasta a indemnat oamenii sa ajute cu ce pot si sa opreasca acest cosmar.

Vladimir Putin si secretul tineretii: baile in sange de coarne de cerb

„Va cer ajutor. Va rugam sa oferiti orice fel de ajutor puteti. Doneaza. Distribuiti aceste informatii. Impingeti-va guvernul sa boicoteze Rusia. Opriti asta. Sa aratam lumii ca genocidul nu poate castiga astazi!! Fii pentru pace. Stai cu Ucraina.
P.S. Stim ca sanctiunile au un efect negativ asupra tuturor oamenilor din diferite tari. Dar exista ceva mai important decat banii. Va multumim pentru sprijin.”, a mai adaugat ea.

Postarea interpretei a fost insotita cu mai multe poze cu un puternic impact emotional, iar comentariile si mesajele de sustinere sunt nenumarate. 

Primarul unui oras din Rusia i-a invitat pe bloggerii de pe Instagram sa munceasca in orasul sau: „Avem posturi de maturatori si mai este nevoie de oameni care sa tunda iarba. Sunteti asteptati!” - FOTO/VIDEO

In acest sens, frumoasa interpreta a postat si un videoclip in care canta durerea ucrainenilor si abordeaza acest subiect dureros cu lacrimi in ochi.

Ekaterina Andreeva a criticat dur jurnalistii rusi si propaganda din mass-media. Prezentatoarea TV considera ca e important sa ascultam opiniile ambelor parti - FOTO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie