04.04.2022
Vladimir Putin si secretul tineretii: baile in sange de coarne de cerb

Conform unor noi investigatii, presedintele rus Vladimir Putin a fost vizitat de un medic oncolog specializat in tiroida de 35 de ori.

Platforma de stiri de investigatie Proekt a dezvaluit, conform Business Insider, ca o echipa de medici l-a vizitat frecvent pe presedintele rus, la resedinta sa, ori l-a insotit in calatoriile sale de lucru.

Yevgeny Selivanov, chirurg oncolog, specializat in cancerul de tiroida, a venit la casa lui Putin de la Marea Neagra de 35 de ori si a petrecut 166 de zile in compania acestuia.

Tanar, frumos si foarte criticat! Interpretul Maxim Zavidia a intrat in gura lumii. Vezi ce replici taioase a oferit artistul haterilor: „Inca nu stiti in ce stare si dispozitie neplacuta pot sa fiu eu si cum as putea sa va raspund.” - VIDEO

Doi specialisti ORL, Igor Esakov si Alexei Shcheglov, l-au vizitat si mai des pe presedintele rus. 

Afectiunile glandei tiroide, inclusiv cancerul, sunt de obicei diagnosticate de un medic ORL-ist, dupa care un oncolog si un chirurg sunt implicati in tratament, un medic a declarat pentru Proekt.

Conform raportului, alti membri ai echipei au inclus anestezisti, un neurochirurg, un specialist in boli infectioase si un medic specializat in terapie intensiva.

Conform raportului, Putin face bai in extract din sangele coarnelor de caprioara, ca forma a unui tratament naturist. 

Se spune ca aceste bai ajuta sistemul cardiovasculat si intineresc pielea.

Cinematografele din Rusia vor difuza videoclipurile realizate de bloggerii rusi! Autoritatile promit ca influencerii isi vor asigura vizibilitatea si influenta, iar oamenii vor fi la fel de multumiti - FOTO

Coarnele sunt taiate cat timp caprioarele sunt in viata, iar activistii pentru drepturile animalelor au comparat durerea cu smulgerea unghiilor unei persoane. 

Articole din aceeasi categorie