04.04.2022
Alain Delon doreste sa apeleze la sinuciderea asistata! Cuvintele dureroase pe care i le-a spus fiului cel mare

Alain Delon, actor francez renumit in intreaga lume, a ajuns la varsta de 86 de ani si se gandeste la moarte. Ultimele sale declaratii sunt unele cu adevarat dureroase. 

Alain Delon a obtinut de la fiul sau cea mai dureroasa promisiune. Actorul i-a cerut lui Anthony, in varsta de 57 de ani, sa-i permita sa apeleze la sinucidere asistata pentru a-si pune capat zilele pentru ca doreste sa plece in siguranta din aceasta lume. 

Vladimir Putin si secretul tineretii: baile in sange de coarne de cerb

Anthony a dezvaluit, intr-un interviu acordat unei publicatii franceze, ca Alain Delon i-a cerut sa-i promita ca il va ajuta sa urmeze pasii necesari sinuciderii asistate atunci cand va sosi vremea. Potrivit barbatului, Alain Delon a fost foarte afectat de moartea fostei sale sotii, Nathalie Delon, iar intreaga viata i s-a schimbat dupa ce aceasta a murit in cursul anului trecut. 

„Este adevarat: mi-a cerut sa fac asta si am acceptat. Tatal meu a fost marcat de moartea mamei. A fost impresionat de felul in care am avut grija de ea, insotind-o pana la capat. Ea hotarase sa moara asa cum traise, adica alegand mereu, si alesese eutanasierea. Din fericire, nu s-a recurs la procedura. Spun din fericire pentru ca totul era gata, aveam totul pregatit, dar stiu ca ar fi fost greu sa o tin de mana si sa o vad fara viata. Deci nu spun ca ultima noapte a fost usoara, dar ultimele ore au fost usoare pentru ca a plecat in pace”, a declarat Anthony. 

Mesajul si strigatul de durere postat de o interpreta ucraineana care te face sa plangi in hohote: „Sunt distrusa mintal. Rusii violeaza, ucid, distrug si tortureaza” - FOTO/VIDEO

In ciuda faptului ca are o avere de peste 80 de milioane de dolari, iar oamenii de pretutindeni il apreciaza pentru contributia pe care a adus-o cinematografiei, Alain Delon se simte singur si trist, potrivit relatarilor facute chiar de catre fiul cel mare al starului francez. 

„Cred ca viata i-a luat inapoi tot ce i-a dat. Viata i-a dat totul: frumusete, succes. Dar cand viata iti da totul trebuie sa aduni ce ti-a dat si apoi sa daruiesti. Cand ti se da ceva trebuie sa oferi. Este singur si nefericit. Dar nenorocirea si-a facut-o singur”, a spus fiul cel mare al actorului, Anthony.

Alain Delon, o cariera impresionanta

Pe parcursul carierei care se intinde pe mai bine de cinci decenii, Alain Delon a jucat in peste 85 de filme. Printre cele mai de succes filme ale sale se numara: “Christine”, din 1958, “In plin soare”, din 1960, “Rocco si fratii sai”, din 1960, “Ghepardul”, din 1963, “Laleaua neagra”, din 1964, “Piscina”, din 1968, “Clanul sicilienilor” din 1969, “Cercul rosu” din 1970, “Zorro” din 1974, “Teheran 43” din 1980, “Asterix si Jocurile Olimpice” din 2008. In 2010, joaca in telefilmul “Un mari de trop”. In 2011, joaca intr-o piesa de teatru cu fiica sa, Anouchka.

Alain Delon a fost recomensat pentru contributia pe care a adus-o cinematografiei si, firesc, a primit mai multe distinctii. 

In 2012, este numit presedintele juriului la alegerea Miss France. La 19 mai 2019, la Festivalul de la Cannes, a primit Palma de Aur de onoare pentru intreaga cariera.

Articole din aceeasi categorie