06.06.2023
Irina Bivol s-a reprofilat! Ce profesie a ales sa imbratiseze aceasta si care sunt emotiile pe care le traieste la moment: „O oferta foarte interesanta, absolut in alt domeniu” - VIDEO

S-ar putea sa mergi la o agentie de turism si acolo sa o intalnesti pe Irina Bivol. Stabilita de o perioada la Londra, interpreta a revenit acasa dupa ce a primit o oferta in domeniul turismului. Si-a inceput deja activitatea si chiar daca are parte de multe provocari, munca cu oamenii o fascineaza. Mai multe despre noul domeniu de activitate al interpretei, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Timp de un an, interpreta Irina Bivol a locuit la Londra alaturi de familia fiicei sale. A revenit acasa dupa ce a primit o oferta de munca.

„Oarecum a fost minunat si acolo pentru ca am avut activitate ce tine de domeniul meu. Acum m-am intors pentru ca mi s-a lansat o propunere, o oferta foarte interesanta, absolut in alt domeniu si vreau chiar sa-l incerc. O sa activez intr-o agentie de turism. Vreau sa vad de ce mai este buna Irina Bivol. Eu sper sa capat abilitati in acest domeniu. Daca aveti nevoie, sunt al dispozitie”, a spus artista.

Ce ii place cel mai mult sa faca in pat, dar si ce o enerveaza la un barbat? Dana Marchitan, mai sincera ca niciodata - VIDEO

Oferta a venit pe neasteptate pentru Irina si chiar daca nu are nicio legatura cu muzica, domeniul turismului o fascineaza. „Asa mi-a venit oferta. Eu am zis ca nimic nu este intamplator in viata asta. De ce sa nu incerc? Mie imi pare ca este foarte aproape si de domeniul meu. Este acelasi contact cu publicul, cu clientii. Este un domeniu care m-a atras. Chiar m-a intrigat acest subiect. Eu sper sa fiu buna si acolo”, a mentionat Bivol.

Turismul este un domeniu absolut nou si chiar daca are parte de o multime de provocari la inceput de cale, este gata sa faca fata si sa fie la fel de buna ca in muzica. „Vreau doar sa deschid o paranteza. Eu abia acum sunt in calitate de eleva, de stagiara, pentru ca eu nu cunosc calculatorul absolut deloc. M-am gandit ca in domeniul meu calculatorul era suficient, dar acum am nevoie de calculator. Dar eu sunt dispusa sa invat lucruri noi”.

Nimic ciudat aici! Doar o iesire banala la biserica pentru Kanye West si sotia sa. Enoriasii, socati - FOTO

Chiar daca s-a regasit in alt domeniu, Irina Bivol nu se lasa de muzica si este dispusa sa reuseasca in ambele domenii. „Eu sper sa le combin. Nu are cum sa fie altfel pentru ca sufletul este legat deja”, a spus in cele din urma Irina Bivol.

Bebe Rexha a dezvaluit motivul pentru care s-a ingrasat rapid 14 kg. Cu ce boala a fost diagnosticata - FOTO

Articole din aceeasi categorie