06.06.2023
Ce ii place cel mai mult sa faca in pat, dar si ce o enerveaza la un barbat? Dana Marchitan, mai sincera ca niciodata - VIDEO

Ii este frica de cutremur, vrea un autograf de la Beyonce, iar din copilarie isi aminteste despre dansuri, sunt raspusurile sincere la cateva intrebari pregatite pentru Dana Marchitan. Cum si-a trecut sotul in telefon, cu cine ar repopula planeta si ce iubeste cel mai mult sa faca in pat, intrebari la care poti afla raspunsul din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

La intrebarea „Cu ce barbat celebru ai repopula planeta?”, Dana a raspuns: „Cu Johnny Depp. Imi pare un barbat foarte interesant, plin de carisma si un pic asa nebunatic, ca si mine. Ar iesi niste copii colorati, frumosi, cu caracter. Ceva deosebit”.

De asemenea, intrebata cum este scris numele iubitului ei in telefon, aceasta a recunoscut: „Viata mea. Frumos, sper sa fie asa pentru totdeauna”.

Dana Marchitan isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi cati ani implineste artista - VIDEO

Interpreta a recunoscut si care este lucru de care ii este cel mai tare frica. „Cel mai tare imi este frica de cutremure de pamant. In trecut voiam sa fiu tot mai sus, dar acum cat mai aproape de pamant. Am frica”, a povestit Marchitan.

Cand isi amintesti de copilarie, primul lucru care ii vine in minte interpretei este... „Dansurile, dansurile. Dansam mereu. De la 5 ani”.

Totodata, la intrebarea „Daca ai scrie o carte despre tine, care ar fi titlul?”, Marchitan a raspuns: „Titlul ar fi: <<Viata mea e o minune>>”.

„Ce iti place cel mai mut sa faci in pat?”, la aceasta intrebare artista a raspuns: „Sa lenevesc si sa citesc”.

Bebe Rexha a dezvaluit motivul pentru care s-a ingrasat rapid 14 kg. Cu ce boala a fost diagnosticata - FOTO

Dana Machitan a recunoscut si ce o enerveaza cel mai mult la un barbat. „Cand este avar. Cand are multi bani, dar nu vrea sa ii cheltuie pe o femeie”, a spus ea.

Articole din aceeasi categorie