06.06.2023
Nimic ciudat aici! Doar o iesire banala la biserica pentru Kanye West si sotia sa. Enoriasii, socati - FOTO

Kanye West si sotia sa, Bianca Censori, continua seria aparitiilor bizare in public. Tinutele lor sunt din ce in ce mai extravagante, spre incantarea paparazzilor, care sunt zilnic pe urmele lor. De data aceasta, cuplul a starnit controverse intr-o biserica din Los Angeles.

Kanye si Bianca si-au pus cele mai… bune haine si au mers la biserica, spre oroarea celorlalti enoriasi. Rapperul si-a facut aparitia intr-o pereche de colanti negri si un tricou cu umeri supradimensionati, asemanator cu al jucatorilor de fotbal american. Cum ne-a obisnuit in ultima perioada, nu s-a mai obosit sa poarte si pantofi. Probabil colantii au o talpa intarita! Speram, spre binele lui.

Dana Marchitan isi sarbatoreste ziua de nastere! Vezi cati ani implineste artista - VIDEO

Rapperul pare ca face experimente… vestimentare pe sotia sa neoficiala. Se stie ca si in trecut, Kanye si-a impus ideile bizare de fashion si in relatiile cu Kim Kardashian si Julia Fox. Kim spunea intr-un interviu, in urma cu cativa ani, ca rapperul a pus-o sa isi arunce toate hainele din garderoba si sa isi cumpere altele noi, pe placul lui.

Cum arata regina Letizia acum 19 ani, in ziua nuntii cu Felipe al Spaniei. Fosta jurnalista a purtat o rochie de 8 milioane de dolari - FOTO

Insa deja Kanye a dus lucrurile la extrem, iar noile lui creatii sunt de-a dreptul ciudate. Bianca si-a facut aparitia la biserica intr-o rochie neagra cu un guler urias si cu un voal negru pe cap.

De la unul dintre cei mai in voga rapperi si designeri vestimentari, Kanye West a ajuns persona non grata. Artistul, care a fost interzis si pe Twitter dupa o multime de declaratii controversate, este acum evitat de marile branduri, cu care colabora cu succes nu cu mult timp in urma.

Articole din aceeasi categorie