06.06.2023
Bebe Rexha a dezvaluit motivul pentru care s-a ingrasat rapid 14 kg. Cu ce boala a fost diagnosticata - FOTO

Una dintre cele mai in voga artiste ale momentului, Bebe Rexha,  trecut printr-o transformare corporala care i-a pus pe fani pe ganduri. In mai putin de un an, aceasta s-a ingrasat peste 13 kg, iar acum a dezvaluit si care este motivul pentru care a pus atat de multe kilograme.

Bebe Rexha a martursit in cadrul unei emisiuni tv ca medicii au diagnosticat-o cu sindromul ovarului polichistic, care are ca efect si luarea in greutate. „Sindromul ovarului polichistic reprezinta un dezechilibru hormonal care interfera cu ovulatia normala. Femeile cu acest sindrom nu au un ciclu menstrual normal, regulat. Acest dezechilbru homonal afecteaza si alte sisteme ale corpului, cum ar fi sistemul metabolic si cel cardiovascular”, explica sfatulmedicului.ro.

Horoscop 6 iunie 2023. Zodiile care au calitate de sef si pot atinge culmile succesului

„M-am ingrasat 14 kilograme intr-un timp record… poate chiar mai mult. Dar suntem in 2023, nu ar mai trebui sa vorbim despre greutatea oamenilor, ar trebui sa fim pozitivi si empatici”, spune Bebe Rexha.

Chef si veselie! Daniela Costetchi, la nunta uneia dintre cele mai populare bloggerite din Romania. Vezi despre cine este vorba - FOTO/VIDEO

„Dar era normal sa se intample asta, pentru ca sunt in lumina reflectoarelor si eram si mult mai slaba…Insa nu stii prin ce probleme trece un om”, a mai spus artista, care sufera si de tulburare bipolara.

In urma cu un an si jumatate, vedeta postat un clip pe retelele de socializare in care spunea, cu lacrimi in ochi, ca se simte dezgustatoare la peste 80 kg.

„Sunt sarbatorile si stiu ca ar trebui sa fim veseli… Dar tocmai m-am cantarit si cred ca sunt mai grasa ca niciodata. Nu ma simt confortabil sa spun cate kilograme am, as fi jenata. Ma simt dezgustatoare in propriul corp”, spunea Bebe Rexha in decembrie 2021.

Articole din aceeasi categorie