21.01.2023
Sarbatoare in familia Doinei Danielean! Fiul ei si-a sarbatorit ziua de nastere. Vezi ce a publicat jurnalista pe retelele sociale: „Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tine” - FOTO/VIDEO

Si pentru ca impartaseste mereu cele mai frumoase momente din viata sa cu internautii, de aceasta data Doina Danielean a publicat pe retelele de socializare o serie de imagini si filmulete cu fiul sau, care a implinit recent 12 ani. 

Acum 12 ani, Doina Danielean a adus pe lume un baiat minunat, pe nume Daniel-Ionut. 

Asadar, pe pagina sa de Instagram, bloggerita a publicat o fotografie in care apare langa fiul sau si a scris: „La multi ani, baiatul mamei. E deja a 12-a oara, 15:30. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru tine”.

Dupa o lunga absenta de pe online, Pasha Parfeni a aparut cu vesti ingrijoratoare! Ce s-a intamplat cu interpretul in vacanta din Mexic: „Tare ma bucur ca am ajuns acasa” - VIDEO

De asemenea, Doina a publicat o serie de InstaStories-uri, in care a spus cum isi va sarbatori fiul sau in acest an aniversarea. 

„Vizavi de story-ul cu pozele din anii trecuti de la ziua lui de nastere, daca observati, dupa 10 ani au disparut fotograful, sarbatoarea oficiala, tortul, fotografii profesionale. De ce? Pentru ca Daniel dupa 10 ani prefera sa petreaca mai mult alaturi de colegii lui, prietenii lui. Anul asta el a ales sa petreaca alaturi de colegii sai de clasa. A coincis cu o serata de la ei din scoala. Eu o sa le duc deserturi si pizza fierbinte. Oricum am zis ca nu pot fara lumanarea aia la 15:30. Am sa-l chem la poarta si o sa sufle lumanarea, nu are incotro. El deja e destul de mare, eu constientizez asta. El alege cum sa-si sarbatoreasca ziua de nastere”, a spus Doina Danielean. 

Fotografia spune tot! Gabriella Damir si fiul sau, Avraam, au fost externati din maternitate - FOTO

Doina Danielean este o jurnalista si bloggerita din Republica Moldova. Aceasta a adunat de-a lungul timpului o comunitate de peste 230 mii de urmaritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie